Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Et godt makkerskab er nøglen til fjernvarme til kunderne

04.07.23

Et godt makkerskab er nøglen til fjernvarme til kunderne

Petrowsky A/S har gennem de sidste år oplevet en markant stigning i tilslutningsopgaver af fjernvarme. En naturlig konsekvens af stigende energipriser, støttepuljer og et ønske hos forbrugerne om at få fjernvarme i deres hjem.

Her, i forrige uge, har to af Petrowsky A/S’ yngste folk givet den gas med at installere fjernvarme, denne gang i Bredballe-området i Vejle. Her er det gode makkerskab også medvirkende til arbejdsglæde, humør og øget effektivitet.

Bjørn Hagedorn Kragelund og Anders Holm Andersen har en dynamik imellem sig, man kan mærke med det samme, og netop den dynamik har været bragt i spil hver eneste arbejdsdag.

– For tre uger siden installerede vi de første fjernvarmeinstallationer her på denne vej, og nu er vi i gang igen. Det er en opgave, som jeg godt kan lide at lave. Der er hele tiden noget at lave, der er mange forskellige processer, vi skal have styr undervejs og balancere sammen. Jeg kan godt mærke, at folk gerne vil fri af de stigende gaspriser. Fjernvarme er en god energiform, og det er den bedste løsning, fortæller Anders Holm Andersen.

Den anden halvdel af duoen, og den af de to unge med mindre anciennitet, stemmer i og fortæller begejstret om arbejdet med installationerne.

– Jeg kan godt lide de opgaver, vi får lov at lave selv – det med, at man står med ansvaret selv. Når man først har kørt rutinerne ind, så går der sport i den for os med at kunne gøre det hurtigere og samtidig leve op til den høje kvalitet, vi står for hos Petrowsky. Vi kan også mærke, at særligt de unge mennesker vil have fjernvarme i dag. Hvis vi er færdige før tid, spørger vi også kunderne, om de har brug for, at vi kigger på noget andet i husstanden, fortæller Bjørn Hagedorn Kragelund og fortsætter:

– Heroppe får du ansvaret, i takt med dine kvalifikationer bliver bedre, og jeg har tidligt fået ansvar her, men jeg er også startet som fejedreng, og således også arbejdet i weekenderne, men det kan jeg godt lide også at leve op til, fortæller Bjørn Hagedorn Kragelund.

På Petrowsky A/S’ hovedkontor oplever man også en markant stigning på kunder, der vil have fjernvarme i stedet for de energiformer, herunder særligt gas, man førhen har benyttet sig af. Simon Petrowsky fortæller her mere om den vækst, familievirksomheden oplever.

– Vi kan godt mærke heroppe, at der både fra statens side, men også hos den enkelte familie, er et ønske om at prioritere fjernvarme, når muligheden opstår. Det er et aktivt valg, både i forhold til de stigende gaspriser, i forhold til økonomien og i forhold til de afledte effekter af krigen. Her kan vi mærke, at kunderne vil skifte. Det skifte er vi hos Petrowsky A/S klar til at hjælpe med, vi er klar ved telefonerne, lyder det afslutningsvis fra Simon Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk