Du er her|

hospitaler, oplevelsescentre, uddannelsesinstitutioner, skoler og børnehaver

Offentlig

Vi har i gennem mange år leveret mange forskellige tekniske installationer til offentlige kunder, som f.eks. til hospitaler, oplevelsescentre, uddannelsesinstitutioner, skoler og børnehaver. Det kan være anlæg til fjernvarme, ventilation eller specielle konstruktioner i zink og kobber.

Fjernvarme en økonomisk fordelagtig og miljøvenlig løsning

Vi har konstant kundefokus på professionel rådgivning og miljøvenlige løsninger. Står din virksomhed overfor at skulle installere ny fjernvarmeinstallation eller har I behov for at få serviceret den eksisterende installation, kan du trykt kontakte Petrowsky.

Vi har stor erfaring i installering og tilslutning af alle typer af fjernvarmeanlæg, og vi indgår gerne i tæt dialog med dig og din virksomhed, for at finde den optimale løsning.

Størstedelen af energiudgifter går til opvarmning, derfor kan der være store besparelser at hente, ved at skifte den gamle varmeinstallation til en ny og mere miljøvenlig fjernvarmeinstallation. Vi beregner jeres årlige besparelser, og tilslutter samtidig den nye miljøvenlige og fremtidssikrede løsning.

Ventilation gavner indeklima, arbejdsmiljø og indlæring

Alle undersøgelser viser, at gevinsten ved effektiv ventilation er et bedre indeklima, bedre arbejdsmiljø og en billigere varmeregning i kraft af varmegenvinding.

Mange børn og voksne udsættes for usunde og belastede indeklimaer – både på arbejdspladsen, i institutionerne og på skolerne. Manglende ventilation har negativ indflydelse på koncentrations- og indlæringsevnen og giver perfekte vilkår for f.eks. husstøvmider, som danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer.

Petrowsky installerer ventilationsanlæg, der er pladsbesparende, støjsvage og energieffektive. Vores anlæg overholder altid gældende regler vedrørende varmegenvinding med filtrering af indblæsningsluft og mulighed for efteropvarmning.

Vi har konstant fokus på professionel rådgivning og miljøvenlige løsninger. Vi er derfor det sikre valg, når din virksomhed skal have installeret eller serviceret et ventilationsanlæg.

Læs mere om vores cases

 

Innovativ ventilationsløsning i samarbejde med partnere

I samarbejde med partnerne Vent2U og KE-Fibertec har Petrowsky etableret et konsortium hvor de tilbyder den innovative og effektive løsning til blandt andet landets skoler og undervisningsinstitutioner.

Læs mere om Vent2Learn

.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk