Du er her|

Komplekse projekter

VVS og Ventilation til  Erhverv og Industri

Vi har solid erfaring med store og komplekse projekter. Vi hjælper dig med at finde de rette teknologier og tekniske løsninger til dit konkrete projekt.

Vi har altid fokus på at finde de energibesparende løsninger, der er økonomisk rentable og som samtidig er til gavn for din virksomhed, brugerne og miljøet.

Projekteringsafdeling med stærke kompetencer

Vi har i gennem årene opbygget en professionel projekteringsafdeling med ingeniører og teknikere, der kan gå ind og varetage alle faser i projektet: Projektering/Engineering, Kvalitet, Installation, Dokumentation og Service.

Vi er typisk ansvarlige for at indgå kontrakter med alle underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig levering.

Med udgangspunkt i en kravspecifikation, som f.eks. kan være et ventilationsanlæg, et køleanlæg eller en naturgas installation, designer vores projekteringsafdeling anlægget i det digitale værktøj AutoCAD Revit. Vi sikrer ligeledes, at installationen overholder alle nødvendige regler og krav.

Vores industri- og erhvervskunder spænder bredt og er bl.a. inden for medico og pharmaceutisk industri, elektrotekniks industri, hoteldrift, shopping-centre og idrætshuse.

Læs mere om vores cases

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk