Du er her|

Vand, varme og sanitet

VVS

Vi har i gennem årene løst mange forskellige VVS-tekniske opgaver og har oparbejdet en solid erfaring. Vores VVS-afdeling er altid klar med den tekniske og mest optimale løsning inden for vand, varme og sanitet. Vi kan styre hele projektet igennem – lige fra skitseprojekt til færdig løsning, eller vi kan indgå i dele af projektforløbet.

Projekter i større skala

Vi udvikler og uddanner vores medarbejdere løbende, så vi alle er opdaterede inden for ny VVS-teknologi, -viden og -løsninger. Vi løser alle former for VVS-opgaver og rådgiver ligeledes om energiberegning, installation og servicering af projekter.

Vi har mange års erfaring som både fag- og hovedentreprenør og løser med lige stor faglighed og engagement såvel mindre som større entrepriseopgaver som f.eks. til hospitaler, hoteller eller industrien.

Rent Drikkevand

Rent drikkevand er vores vigtigste fødevare. Danskerne har adgang til rent u-renset drikkevand i verdensklasse – det ønsker vi også at have i fremtiden.

Det stiller høje krav til installationerne, som skal sikre at vandet fastholder samme høje niveau under transport fra tappested til hane. Samtidig skal det beskidte vand ledes tilbage til rensningsanlægget.

TEKNIQ, installatørernes brancheforening, har produceret en række små film, der giver et hurtigt overblik over de forskellige problemstillinger, der knytter sig til at arbejde med rent drikkevand.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk