Du er her|

Alle former for blikkenslagerarbejde

Blikkenslager

Petrowsky har mange års erfaring og stærke kompetencer inden for alle former for blikkenslagerarbejde. Vi forener det solide håndværk med nutidig effektivitet og stilsikkert design.

Regn, storm og frost eller belastede industrimiljøer stiller store krav til inddækningers tæthed, funktionalitet og holdbarhed.

Solidt blikkenslagerarbejde til alle typer opgaver

Vi leverer såvel store installationsrør, inddækninger til ventilations- og gasanlæg som blikkenslagerarbejde til tage, facader, kviste, tagrender og nedløbsrør. Vi arbejder med en bred vifte af materialer såsom stål, aluminium, jobber, zink og skifer.

Vores erfarne blikkenslagere har stærke kompetencer og viden om konstruktioner. Vi rådgiver dig altid gerne i valg af løsninger, og hvordan løsningen kan tilpasses ind i det nye eller eksisterende byggeri.

Vi udfører blikkenslagerarbejde til såvel industrivirksomheder, erhverv, offentlige institutioner, boligforeninger som til private boliger.

Eget værksted sikrer fleksibilitet og viden internt

Vi har eget værksted, hvor vi forarbejder forskellige former for pladearbejde i stål, kobber og zink. Her har vi bl.a. investeret i en CNC-styret bukkemaskine fra den velrenommerede tyske maskinvirksomhed Schröder Maschinenbau. Vores sving-bukke maskine har en kapacitet på tre meter og er specielt egnet til bukning af tyndplader – eksempelvis bygningsprofiler, som vi udfører i høj kvalitet.

I vores værksted fabrikerer vi typisk større komponenter samt gennemfører de nødvendige test og afprøvninger, inden installationen færdigmonteres ude hos kunden.

Det åbner mulighed for høj grad af fleksibilitet i installationsfasen og sparer både tid og ressourcer i projektforløbet til gavn for kunden, projektet og os. Ligeledes oparbejder vi relevant knowhow internt.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk