Du er her|

VVS i Horsens

Har du brug for hjælp til reparation eller installation af VVS i Horsens om omegn? Det kan være dyrt at udskyde dit VVS-problem, og derfor er det en god idé at tage fat i en dygtig VVS-installatør i Horsens, der kan bidrage med den nødvendige ekspertise.

Hos Petrowsky er vi eksperter inden for vand, luft & energi, og der er derfor ikke den udfordring, vi ikke kan hjælpe dig med. Vi er vant til at arbejde projektorienteret og stiller altid dygtige fagfolk til rådighed.

 

Det kan vores VVS-installatør i Horsens hjælpe dig med

Hos Petrowsky er vi en virksomhed med 50 dedikerede medarbejdere, der giver os det perfekte udvalg af specialister, som kan hjælpe dig godt igennem både små og store projekter. Blandt vores medarbejdere finder du bl.a. teknikere, montører, projektledere, energivejledere og ingeniører, så du altid er sikret den allerbedste ekspertise.

Vi kan derfor hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver:

  • Installation og reparation af VVS
  • Service- og vedligeholdelse
  • Energioptimering og problemløsning

 

Vi har mange års erfaring i Horsens med VVS

Siden etableringen tilbage i 1973 har Petrowsky leveret gode VVS-løsninger for både private, erhvervskunder og offentlige institutioner.

Der er derfor mange fordele ved at vælge lige netop vores virksomhed, næste gang du skal have løst dine udfordringer inden for VVS og installation:

  • God service – vi stiller høje krav til os selv og det arbejde, vi udfører, og derfor kan du altid se frem til en god og seriøs service med os bag roret.
  • Mange års erfaring – vi er dygtige til det, vi laver, og vi gør en dyd ud af at indgå i en god dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning.

 

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder og få uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk