Du er her|

Ren luft med mindre energi

Ventilation

Alle undersøgelser viser, at gevinsten ved effektiv ventilation er et bedre indeklima, bedre arbejdsmiljø og en billigere varmeregning i kraft af varmegenvinding.

Driftsomkostningerne for ventilationssystemer kan reduceres med op til 50% samtidig med at indeklimaet og arbejdsmiljøet forbedres.

De stigende energipriser og øgede global konkurrence sætter øget fokus på mulighederne for energi- og miljøbesparelser i kombination med produktionsforbedringer. Energieffektive ventilationsanlæg kan medvirke til at sikre virksomhedernes konkurrenceevne. Ud over besparelserne styrker energi- og miljøhensyn også virksomhedernes omdømme.

Petrowsky kan ventilation

Petrowsky installerer ventilationsanlæg, der er pladsbesparende, støjsvage og energieffektive. Vores anlæg overholder altid gældende regler vedrørende varmegenvinding med filtrering af indblæsningsluft og mulighed for efteropvarmning.

Vi har konstant fokus på professionel rådgivning og miljøvenlige løsninger. Vi er derfor det sikre valg, når din virksomhed skal have installeret eller serviceret et ventilationsanlæg.

Vi er eksperter i alle former for ventilationsanlæg og -opgaver lige fra store konditionerede anlæg til industrivirksomheder, kontorbygninger, skoler eller boligblokke til mindre anlæg til boligen.

Certificeret VENT-firma

Petrosky er tilsluttet VENT-ordningen og er således et certificeret VENT-firma. Det er en effektiv og kontrolleret serviceordning for drift og vedligehold, som inkluderer indeklima og energiforbrug. Det betyder at installation og service af ventilationsanlæg hos Petrowsky altid udføres af vores godkendte og veluddannede servicemontører.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk