Du er her|

Ventilation til erhverv & industri

Alle undersøgelser viser, at gevinsten ved effektiv ventilation er et bedre indeklima, bedre arbejdsmiljø og en billigere varmeregning i kraft af varmegenvinding. Driftsomkostningerne for ventilationssystemer kan reduceres med op til 50% samtidig med at indeklimaet og arbejdsmiljøet forbedres.

Petrowsky er de rette til at hjælpe med ventilation til erhverv

Petrowsky er på flere måder det rette valg, når du ønsker assistance til ventilationsanlæg til erhverv. Vi er blandt specialiserede i ventilationsløsninger, og har en række dygtige medarbejdere tilknyttet. Vores team består af 50 medarbejdere i alt, som dækker over alt fra teknikere, montører, ingeniører, energivejledere, projektledere og lærlinge. Vi er derfor i stand til at sammensætte et team, som er det helt rette til din opgave. 

Når vi assisterer dig med ventilation til erhverv, kan vi tilbyde pladsbesparende ventilationsanlæg, som også er energieffektive og støjsvage. Og det er bestemt ikke uden betydning, hvad end anlægget skal monteres i din virksomhed, en boligforening eller lignende. 

Vi er eksperter i en række forskellige ventilationsanlæg 

Hos Petrowsky er vi eksperter i en række forskellige ventilationsanlæg. Det er dermed også din sikkerhed for, at du kommer i gode hænder, når vi skal hjælpe ude ved dig. Det er både tilfældet ved de mindre anlæg, der måske skal i en almindelig bolig, og til anlæg til kontorbygninger, boligblokke, skoler eller industrivirksomheder. 

For os er det højt prioriteret, at vores personale løbende opdateres på den nyeste viden og teknologi. På den måde kan vi også tilbyde det bedst mulige arbejde – og løsningerne – når vi samarbejder omkring et projekt. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, når du ønsker et nyt anlæg hos dig. Hvad end du måtte søge, sætter vi en ære i at finde en løsning, som passer til dig.  

Har du en interesse i at se, hvilke andre projekter, vi har været involveret? Så kan det anbefales, at du kigger nærmere på vores sektion med cases. Her får du konkrete eksempler på, hvad vi har assisteret med. 

Vi er med til at styrke virksomheders konkurrenceevne med industriventilation

I et samarbejde med os kan vi være med til at styrke din konkurrenceevne. Det kan vi qua ventilationsanlæg, som er energieffektive, så det er muligt at opnå gode energibesparelser. De stigende energipriser gør det nemlig aktuelt i alle brancher at se på tiltag, der kan spare en penge. Derudover kan konkurrenceevnen også styrkes ved, at din virksomhed kan vise mere miljøhensyn gennem jeres opnåede besparelser. Det vil både være i din virksomheds, og ikke mindst miljøets, interesse. 

Kom i hænderne af et certificeret VENT-firma 

Når vi indgår et samarbejde, kan du se frem til at komme i hænderne af et certificeret VENT-firma. Det vil sige, at både vores service og installationer kun foregår af servicemontører, der er veluddannede og godkendte. Det er med til at sikre dig arbejde af højeste kvalitet, og vi er derfor også stolte af at have denne certificering. 

VENT-serviceordningen er vi derfor også stolte af være en del af. Og så er det et kvalitetsstempel, der kan give dig ekstra tryghed ved at hyre os til ventilation i forskellige industrier. 

Ønsker du vores hjælp til et ventilationsanlæg til erhverv?

Har du et ønske om at bruge Petrowsky til en opgave med ventilationsanlæg til erhverv? Så skal du være mere end velkommen til at række ud til os. Vi har kontorer flere steder i Trekantområdet. Du kan derfor også række ud til det område, som er tættest på dig. Vi holder til i hhv. Vejle, Jelling, Horsens og Grindsted/Billund. 

Du kan også skrive til info@petrowsky.dk. Så vil en af vores servicemindede medarbejdere vende tilbage til dig. 

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk