Du er her|

Glade medarbejdere giver god kvalitet

Job og karriere

Fremtidens installationsmarked kræver tekniske løsninger med fokus på udvikling og effektivisering. Vi søger løbende nye medarbejdere, der brænder for deres fag, og som kan løfte de fremtidige opgaver.

Vi er et stærkt team af montører, teknikere, projektledere, ingeniører og lærlinge, der dagligt løser opgaver og store projekter inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering og blikkenslagerarbejde.

Vi er en højt specialiserede installations- og servicevirksomhed, hvor vi mestrer at kombinere ny teknologi, moderne teknikker med faglig erfaring og det gode håndværk.

Hos Petrowsky har vores medarbejdere medbestemmelse, frihed under ansvar og attraktive arbejdsforhold. Vi prioriterer, at alle bliver uddannet i den nyeste viden inden for deres fag.

Vi har ambitioner, vi tænker smart, vi er engagerede og vi er servicemindede.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk

Du er her|

Ventilation service og anlæg

Ventilation

Optimal ventilation filtrerer støv, gasser og partikler fra luften på arbejdspladsen og giver et meget bedre indeklima og sparer også på varmeregningen som følge af varmegenvinding.

Alle undersøgelser viser, at en energieffektiv ventilation reducerer både driftsomkostninger i form af mindre sygefravær og CO2 udslip. God ventilation fjerner også problemer med træk, kulde, varme, og luftforurening.

Moderne ventilationsanlæg er pladsbesparende, støjsvage og meget energieffektive og vores overholder gældende regler vedrørende varmegenvinding med filtrering af indblæsningsluft og mulighed for efteropvarmning.

Vi har konstant kundefokus på professionel rådgivning og miljøvenlige løsninger. Derfor er vi også det sikre valg, når I skal have installeret eller serviceret jeres ventilationsanlæg. Vi har solid erfaring med tilslutning af alle typer – og kan derfor tilbyde totalløsninger til alle slags industri.

Vi kan hjælpe jer med alt fra idé og projektering til udført projekt.

Tegn en serviceaftale på jeres ventilationsanlæg og få en årlig funktionsafprøvning, en gennemgang med målinger og udskiftning af filtre hvert år. Vores VENT-service sikrer, at ventilationsanlægget kører optimalt i forhold til det indeklima, I ønsker.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk