Du er her|

Vi sørger for den daglige service

Boligforening

Som boligforening er det en fordel at have en fast samarbejdspartner, som kan sørge for den daglige service så vand, varme og sanitet fungerer upåklageligt. Effektiv og jævnlig servicering sikrer nemlig at problemerne fanges i tide, inden de udvikler sig til dyre reparationer eller udskiftning af defekte installationer.

Petrowsky fungerer som fast samarbejdspartner for en række større boligforeninger – så vores kompetente og erfarne teknikere og montører er klar til at hjælpe dig med din boligforenings tekniske installationer og service. Det er alt fra de mindste serviceopgaver til servicering af større anlæg, renoveringer af badeværelser eller renoveringer af facader og inddækninger i f.eks. stål, kobber og zink.

Læs mere om vores cases

Service med Petrowsky

Petrosky er tilsluttet VENT-ordningen og er således certificeret VENT-firma. Det er en effektiv og kontrolleret serviceordning for drift og vedligehold, som udføres af vores godkendte og veluddannede servicemontører.

Tegn en serviceaftale, og få en årlig gennemgang med målinger og udskiftning af defekte komponenter og filtre.

Kontakt os allerede i dag

Døgnåben vagttelefon

Som en ekstra service og tykhed har vi en døgnåben vagttelefon. Her tager vi imod akutte sager som f.eks. utætte vandrør, frostskader, kloakproblemer – men også pludselig opståede skader på tag og tagrender.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk