Du er her|

VVS til erhverv

I Petrowsky har vi gennem årene tilegnet os stærke kompetencer inden for VVS-tekniske opgaver, energioptimeringer, gas og ventilation. Vi har desuden solid erfaring med at tage del i store og komplekse projekter, der kræver en skræddersyet, teknisk løsning. Det gør os til en erfaren entreprenør, sparringspartner og rådgiver til erhverv og industri. 

Professionel samarbejdspartner til VVS & Ventilation 

Søger du og din virksomhed en fagligt stærk samarbejdspartner, som både kan forstå kompleksiteten, rådgive og udtænke den bedste VVS-tekniske løsning og udføre arbejdet ordentligt, så er Petrowsky det rette valg. Vi har stor erfaring med en bred palette af VVS-opgaver og har oparbejdet en solid portefølje af projekter for tilfredse erhvervskunder. 

Vores VVS-afdeling bliver løbende uddannet, så vi alle er opdaterede i den nyeste VVS-teknologi, -viden og -løsninger. Vi kan derfor både bistå som udførende på diverse VVS-projekter såvel som rådgiver inden for energiberegning, installation og servicering.  

Fag- og hovedentreprenør i industrien, erhverv og institutioner

I Petrowsky har vi mange års erfaring som både fag- og hovedentreprenør og løser med lige stor faglighed og engagement såvel mindre som større entrepriseopgaver. Vores industri- og erhvervskunder spænder bredt og er bl.a. inden for medico og pharmaceutisk industri, elektroteknisk industri, hoteldrift, shopping-centre og idrætshaller. Vi rådgiver desuden vores erhvervskunder inden for vores specialer: vand, luft & energi.

Vi har altid fokus på at finde de energibesparende løsninger, der er økonomisk rentable og som samtidig er til gavn for din virksomhed, brugerne og miljøet.

Vil du se nærmere på vores portefølje af cases, så kan dykke ned i dem her. 

Veluddannede medarbejdere sikrer kvaliteten

Sammensætningen af afdelinger og medarbejdere i Petrowsky gør, at vi er rustet til at tage både større og mindre projekter ind. Vores medarbejderstab består af knap 50 veluddannede teknikere, montører, projektledere, energivejledere og ingeniører. Derfor garanterer vi samtidig for, at vi kan sammensætte det rette team af kompetencer til enhver type opgave uanset branche og erhverv. 

Vores professionelle projekteringsafdeling med ingeniører og teknikere kan desuden gå ind og varetage alle faser i projektet: projektering/engineering, kvalitet, installation, dokumentation og service.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave til erhverv

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, hvad end du søger en løsning på VVS til erhverv, til industri eller andet? Så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sammensætter et tilbud, så du kan få en bedre fornemmelse af prisrammen for din opgave, og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, boligforening m.m. i mål. 

Du har mulighed for at ringe til vores forskellige afdelinger i hhv. Vejle, Jelling, Horsens og Grindsted/Billund. Du kan med fordel tage kontakt til det kontor, som er tættest på dig. Ellers kan du også tage kontakt til os på info@petrowsky.dk. Her vil en af vores medarbejdere tage godt imod dig.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk