Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Mathias er vendt hjem til virksomheden, han er udlært i

03.11.23

Mathias er vendt hjem til virksomheden, han er udlært i

I sidste uge begyndte der en ny vvs-montør hos familievirksomheden Petrowsky A/S. Eller – ny og ny er så meget sagt. Der vendte i stedet et velkendt ansigt retur til Vejle-afdelingen på Sadelmagervej i Vejle. 

34-årige Mathias Kromann Høxbro blev udlært hos Petrowsky A/S i 2019, og efter et år som udlært i virksomheden trak nysgerrigheden mod nye udfordringer og lysten til at prøve sig selv af i en anden kontekst.

– Jeg var rigtig glad for at være i lære heroppe. Man bliver givet ansvar og vist tillid. Da jeg et år efter, jeg er udlært, vil prøve noget nyt, så var det også for at blive taget ud af elevrollen. Det er meget normalt, at man vil prøve sig selv af et nyt sted, men jeg vidste, at jeg ville vende ”hjem” igen en dag, fortæller Mathias efter sin første uge hos Petrowsky A/S.

Når man vender hjem efter en årrække i en anden virksomhed, sker der nogle gange det, at virkeligheden ikke kan leve op til de minder, man kærligt huskede på. For Mathias Kromann Høxbro forholder det sig dog ikke sådan. Den unge vvs-montør er vendt hjem til alt det, han huskede som værende ”en fantastisk kultur”.

– Jeg er vendt hjem mere erfaren og nok også mere moden. Samtidig er virksomhedens kultur og sammenhold nøjagtig, som jeg huskede det. Gode kollegaer, gode fællesskaber og alt det, jeg godt kan lide. I den sidste uge har jeg også arbejdet sammen med en kollega, som jeg gik med, da jeg var i lære, nu som ligeværdige og stadigvæk som gode kollegaer. Det er stadigvæk de samme kolleger. Så jeg er glad for, at jeg er vendt ”hjem”.

Familievirksomheden har inden for de seneste måneder ligeledes ansat to tidligere medarbejdere, der således også er vendt retur til Petrowsky A/S.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk