Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Ricki er ny serviceleder hos Petrowsky A/S i Horsens

26.04.24

Ricki er ny serviceleder hos Petrowsky A/S i Horsens

Petrowskys nye serviceleder, 40-årige Ricki Hugger Ingemann, begyndte i sit nye virke hos afdelingen i Horsens d. 2. april.

Nyeste mand på holdet i Horsens kommer med to årtiers erfaring fra branchen og har også en fortid i den virksomhed, som Petrowsky A/S købte før sit indtog i Horsens.

Jobbet som serviceleder kræver kvaliteter som evnen til at holde mange bolde i luften, være løsningsorienteret og rolig – alt sammen kvaliteter, som Ricki Hugger Ingemann indeholder.

– Petrowsky A/S er en veldrevet virksomhed, som jeg kender fra min tid i branchen. En af de vigtigste årsager til, jeg sagde ja til jobbet, er det helt klare kundeorienterede fokus, som virksomheden har. Det, synes jeg, er et stærkt ståsted at arbejde ud fra, fortæller Ricki Hugger Ingemann begejstret og fortsætter:

– Dynamikken i jobbet tiltaler mig også. Jeg kan godt lide, at der er mange bolde i luften, koordineringsopgaven, ansvaret og det faktum, at jeg skal tage beslutninger på stedet.  Det er også et spændende job i forhold til min egen udvikling, og så ser jeg frem til at arbejde i en virksomhed, hvor der er en fælles struktur, fortæller den nye serviceleder i Horsens-afdelingen.

Tom Jørgensen, afdelingsleder hos Petrowsky A/S i Horsens, er glad for sin nye medarbejder og ser frem til et tæt og udviklende samarbejde.

– Vi er en spændende virksomhed, hvor der hele tiden sker noget. Jobbet som serviceleder er en nøglefunktion hos os, og jeg synes, at Ricki er kommet rigtig stærkt fra start. Han forstår opgaven, gør sig umage og er en stærk tilføjelse til vores hold hos Petrowsky A/S, afslutter Tom Jørgensen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk