Du er her|

Udsugningsanlæg og monterede altannedløb på 11 boligblokke

Finlandsparken

Finlandsparken i Vejle Nord er en almen boligafdeling under Arbejdernes Andels-Boligforening i Vejle, der har gennemgået en gennemgribende forandring. Petrowsky A/S beskæftigede fem – otte mand på opgaven.

Petrowsky A/S installerede nye udsugningsanlæg og monterede altannedløb på de 11 boligblokke, der oprindeligt blev opført i perioden 1967 til 1971.

Derudover blev alle de 530 lejligheder udstyret med nye emhætter, ligesom der blev monteret nye konvektorer i de værelser, der havde fået nye vinduer.

I 18 af de 530 lejligheder etablerede Petrowsky komplette nye badeværelser i forbindelse med indbygning af elevatorer. Derudover blev der i tre af blokkene etableret helt nye tagboliger med nye installationer.

Sluttelig blev der i fem blokke udskiftet stigestrenge for vand og varme.

De markante forandringer gav området i Vejle Nord et løft og medførte samtidig, at Finlandsparken i oktober 2012 modtog Vejle-Prisen 2011. Juryen begrundede dengang valget med:

”Med en fornemmelse for skala og detalje er det lykkes at give den samlede bebyggelse et moderne og menneskeligt udtryk i en flot helhed”.

Fakta

 

Kunde:

Arbejdernes Andels-Boligforening i Vejle

 

Fagområder:

Blikkenslager,
Ventilation

 

Omfang:

Nye emhætter i 530 lejligheder
Udsugningsanlæg og monterede altannedløb på 11 boligblokke

 

Antal medarbejdere på opgaven:

8

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk