Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky ruster sig til opkøb i fremtiden – ansætter erfaren controller

12.04.24

Petrowsky ruster sig til opkøb i fremtiden – ansætter erfaren controller

Til de kommende år har Petrowsky A/S strategien på plads, og et af de væsentlige nedslag i strategien er ambitionen om at vokse sig større gennem opkøb og de rette partnerskaber.

Det er også med afsæt i strategien for fremtiden, at familievirksomheden nu har ansat yderligere en medarbejder på kontoret og i organisationen.

Det fortæller økonomichef hos Petrowsky A/S, Keld Rasmussen.

– Vi har valgt at opgradere bogholder-funktionen hos Petrowsky A/S. I Maria Hein Venø får vi en medarbejder med klare kompetencer, som er veluddannet og med stor faglighed. Alt sammen kvaliteter, vi skal bruge både nu og i fremtiden. Strategien vedrørende opkøb er et vigtig parameter over de kommende år, og derfor er jeg tilfreds med tilføjelsen til vores organisation, fortæller Keld Rasmussen.

For 38-årige Maria Hein Venø, der kommer med en revisoruddannelse i ryggen og en god portion erfaring, er jobbet hos Petrowsky A/S en spændende udfordring.

– Undervejs i mine drøftelser med Keld fik jeg et indtrykket af en god virksomhed, hvor ordentlighed er et nøgleord. Samtidig er det en virksomhed, der har udviklingsplaner, og det, synes jeg, er spændende. Det gør også, at der venter opgaver i fremtiden, der rummer andet end de klassiske dagligdagsopgaver, fortæller den nyeste medarbejder i organisationen hos Petrowsky A/S.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk