Du er her|

Energivenlige VVS-installationer til 38 lejligheder hos AAB

Hos AAB Arbejdernes Andelsboligforening i Horsens er man i gang med at totalrenovere og delvis ombygge afdeling 35 – Thorsted Vest, som omfatter 38 ældre lejligheder i Horsens. I forbindelse med den gennemgribende renovering bliver de gamle installationer udskiftet til nogle mere moderne og energivenlige installationer.

Det er Chr. Beck, Petrowskys afdeling i Horsens, der står for den samlede VVS-entreprise og som bl.a. omfatter installation af radiatorer og gulvvarme i samtlige lejligheder samt installation af nye fjernvarmeunits.

De nye fjernvarmeunits kan regulere temperaturen på det varme vand, og så den er tilpasset døgnets rytme og den aktuelle årstid og er dermed mere energibesparende sammenlignet med de gamle fjernvarmeunits.

Selvom det er Petrowskys første projekt for AAB i Horsens, har vi solid erfaring med at udføre forskellige installations- og serviceopgaver for en række større boligforeninger, som vi fungerer som faste samarbejdspartnere for.

”Vi er glade for, at vi har fået denne spændende opgave, og vi er netop startet op på første etape af projektet hos AAB, som vi forventer at afslutte medio marts. Hele projektet strækker sig over fem etaper, og kommer til at løbe ind i 2020. Vi er kommet godt fra start, og vi forventer at beskæftige i snit to montører på opgaven, fortæller Palle Hansen, som er afdelingsleder hos Chr. Beck og projektleder på opgaven.

Fakta

 

Kunde:

AAB

 

Fagområder:

VVS
Blikkenslager

 

Omfang:

Energivenlige vvs installationer i 38 lejligheder

 

Antal medarbejdere på opgaven:

2

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk