Du er her|

modernistisk tilbygning med spansk naturskifer

Rustik med naturskifer

Da tegnestuen Mejeriet fra Kolding udbød blikkenslagerentreprisen på en privat bolig på Koldingvej, blev det os, der løb med sejren.

Mejeriet blev grundlagt i 1978 med base i Kolding, hvorfra primært arkitekter og bygningskonstruktører løser en række opgaver for både offentlige og private bygherrer.

Vi stod blandt andet for opgaven med at beklæde husets helt nye, modernistiske tilbygning med spansk naturskifer fra Kongebro. Derudover krævede husets formsprog specialfremstillede og skjulte tagrender.

Valget af skifer blev foretaget ud fra ønsket om at tilføre huset i skovkanten karakter – og samtidig gøre det holdbart. Naturmaterialet er en særdeles miljøvenlig løsning, der oven i købet er stort set vedligeholdelsesfri.

Uanset om man har et træ- eller murstenshus vil skiferen komplementere de omgivelser, den implementeres i. Det rå kombineret med det bløde beriger tilsammen arkitekturen med ikke blot et unikt farvespil, men også spændende kontraster – der i skøn forening signalerer god stil.

Det var tag- og facademontør Rene Vestrup Andersen, der havde ansvaret for opgaven.

Fakta

 

Kunde:

Privat kunde

 

Fagområder:

Blikkenslager

 

Omfang:

Beklædning af tilbygning med naturskifer

 

Antal medarbejdere på opgaven:

2

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk