Du er her|

VVS i Kolding

Har du fået øje på en hane, der drypper lidt for meget? Det kan blive dyrt at udskyde dine VVS-opgaver, og derfor er det altid den bedste investering at få dem tilset af en professionel, så du kan sove trygt om natten og måske endda spare penge på den kommende vandregning.

Hos Petrowsky står vi klar til at hjælpe dig med dit VVS i Kolding og omegn. Vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder som dig, og der er derfor ikke den opgave, vi ikke har prøvet før. I vores kundekartotek finder du derfor også et stort udvalg af kunder både inden for privaten, erhverv og offentlige institutioner.

 

Få professionel hjælp af vores VVS-installatør i Kolding

Alle vores VVS-installatører i Kolding er fagudlærte og dygtige til deres håndværk. Du kan derfor være helt sikker på, at dit VVS i Kolding bliver klaret til UG. Vi varetager et stort udvalg af forskellige opgaver:

 

  • Installation og reparation inden for vand, sanitet og varme
  • Udskiftning af enkeltdele for en ny og bedre funktion
  • Hjælp til varetagelse af service- og vedligeholdelsesopgaver
  • Idéer til optimering af dine VVS-installationer

 

Ring og få et uforpligtende tilbud allerede i dag

I vores virksomhed er kunden altid i fokus, og vi vil derfor gerne indgå i en god dialog med dig med udgangspunkt i, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med dit VVS i Kolding. Vi er en stor virksomhed med over 50 medarbejdere, og vi har derfor mange kloge hoveder i huset, der kan hjælpe dig med at finde de optimale løsninger inden for VVS.

Er du nysgerrig på at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte os, så du kan få et uforpligtende tilbud på lige netop dit VVS-arbejde i Kolding.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk