Du er her|

VVS i Hedensted

Er du efterhånden ved at være godt træt af den dryppende hane og det tilstoppede afløb? Det kan vi godt forstå! Netop derfor tilbyder vi hjælp til dit VVS i Hedensted og omegn, så du kan få fikset dine opgaver hurtigst muligt – og til en knivskarp pris.

Hos Petrowsky hjælper vi både private- og erhvervskunder, og der er derfor ikke den VVS-opgave, vi ikke kan klare. Vi er stolte af det gode håndværk, og du er derfor altid garanteret en høj grad af ekspertise, der skinner igennem alt vores arbejde.

 

Sådan kan vores VVS-installatør i Hedensted hjælpe dig

Uanset om du skal have hjælp til VVS i dit køkken, bad eller i din virksomhed eller produktionshal, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er bl.a. eksperter i at klare følgende opgaver:

 

  • Alle former for installationer inden for vand, sanitet og varme
  • Professionel varetagelse af service- og vedligeholdelsesopgaver
  • Udarbejdelse af kreative løsningforslag med fokus på optimering

 

Vi er en stor virksomhed med over 50 medarbejdere, der hver især specialiserer sig inden for deres unikke felt. Når vi slår hovederne sammen, kan vi derfor sparre med hinanden og sikre os, at du får skræddersyede løsninger inden for dit VVS i Hedensted.

 

Få et godt tilbud på dit Hedensted VVS-arbejde

Er du blevet nysgerrig på at høre mere? Ikke to VVS-opgaver er ens, og derfor prissætter vi dit VVS-arbejde forskelligt fra opgave til opgave. Vi er dog altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så du får noget mere konkret at forholde dig til. Vær derfor ikke bleg for at kontakte os allerede i dag, så vi kan få os en god snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig med dit VVS i Hedensted.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk