Du er her|

Professionel projekteringsafdeling

Projektering og Engineering

Vi har stor erfaring som både fag- og hovedentreprenør og løser såvel specialiserede opgaver som større entrepriser.

Vi har i gennem årene opbygget en professionel projekteringsafdeling med ingeniører og teknikere, der kan gå ind og varetage alle faser i projektet. Vi er typisk ansvarlige for at indgå kontrakter med alle underentreprenører og styrer projektet og dets udførelse frem til færdig levering.

Med udgangspunkt i kundens kravspecifikation, som f.eks. kan være et ventilationsanlæg, et køleanlæg eller en naturgasinstallation, designer vores projekteringsafdeling anlægget i det digitale designværktøj AutoCAD. Vi sikrer selvfølgelig, at installationen overholder alle nødvendige regler og krav, som eksempelvis kan være fra Arbejdstilsynet.

Totaløkonomi, energioptimering og bæredygtighed tænkes ind fra start

Vores kompetencer og specialistviden giver os det fulde overblik i samtlige faser af projektet, hvor vi altid tager højde for den efterfølgende vedligeholdelse og service.

Projektets totalomkostninger er også en vigtig parameter, og her tænker vi altid kundens totaløkonomi ind fra start af.

Vi har solid viden og mange års erfaring inden for miljø og energioptimering. Vores ambition er altid at levere de teknologisk bedste løsninger hvor energioptimering og bæredygtighed ligeledes er tænkt ind fra begyndelsen.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk