Du er her|

høj grad af fleksibilitet i installationsfasen

Installation

Hos Petrowsky har vi mange års erfaring inden for installation af vand, luft & energi. Vores medarbejdere er veluddannede teknikere, montører, projektledere, energivejledere og ingeniører. Vi uddanner os løbende, så vi har alle de relevante godkendte certifikater. Vi kan derfor udføre et bredt spektrum af opgaver i de forskellige specialer inden for vvs- og ventilationsløsninger.

Komplekse projekter og pladearbejde i stål

Vi er gode til store projekter med indbygget kompleksitet og behov for nytænkning. Qua vores mange års erfaring i installationsbranchen finder vi altid den optimale installationsløsning.

Større anlægsopgaver der indeholder alle former for pladearbejder i stål, som f.eks. en trappe eller repos til et ventilationsanlæg, svejsning af store rør til installation af gaskedler eller køleanlæg er vores speciale.

Eget værksted sikrer fleksibilitet og viden internt

Vi har eget værksted, hvor vi forarbejder forskellige former for pladearbejde i stål, kobber og zink. Her har vi bl.a. investeret i en CNC-styret bukkemaskine fra den velrenommerede tyske maskinvirksomhed Schröder Maschinenbau. Vores sving-bukke maskine har en kapacitet på tre meter og er specielt egnet til bukning af tyndplader – eksempelvis bygningsprofiler, som vi udfører i høj kvalitet.

I vores værksted fabrikerer vi typisk større komponenter samt gennemfører de nødvendige test og afprøvninger, inden installationen færdigmonteres ude hos kunden.

Det åbner mulighed for høj grad af fleksibilitet i installationsfasen og sparer både tid og ressourcer i projektforløbet til gavn for kunden, projektet og os. Ligeledes oparbejder vi relevant knowhow internt.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk