Du er her|

VVS på badeværelset

Står du netop og skal til at renovere dit badeværelse fra bunden, eller har du brug for hjælp til udskiftning eller reparation af dine rør og installationer? Det er altid en god investering at sørge for professionel hjælp udefra, når du skal have lavet VVS i dit badeværelse.

Hos Petrowsky stiller vi altid de dygtigste VVS-installatører til rådighed for dig, så du er sikker på at få et professionelt resultat hver eneste gang.

 

Vi hjælper med både VVS på dit toilet, bad og meget andet

Men hvilke opgaver kan vi egentlig varetage? Vi har mange års erfaring bag os inden for VVS-faget, og derfor kan du altid regne med vores ekspertise og professionelle håndelag i alle de opgaver, vi foretager os:

 

  • Installationer inden for vand, varme og sanitet – vi kan sætte det hele op fra bunden, så du snart kan nyde et flot og nyrenoveret badeværelse.
  • Hjælp til service og vedligeholdelse – vi rådgiver dig altid efter endt arbejde, så du er godt klædt på til at kunne sørge for den bedste løbende vedligeholdelse af dit badeværelse. Derudover tilbyder vi altid hjælp til serviceopgaver.
  • Kreativ indretning og optimeringsforslag – ønsker du hjælp til udarbejdelse af kreative indretningsmuligheder eller optimeringsforslag, så kan vores team også hjælpe dig med dette.

 

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Måske har du allerede en klar idé om, hvad der skal laves af VVS på dit badeværelse? Måske er du på helt bar bund? Uanset hvad så står vi hos Petrowsky altid klar til at hjælpe dig med dit VVS i badeværelset. Vi har igennem tiden hjulpet mange kunder som dig med renovering og opsætning af bad helt fra bunden, og der er derfor ikke den opgave, vi ikke kan løse.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk