Du er her|

VVS i Grindsted

Står du pludselig i en akut situation og mangler en dygtig VVS’er i Grindsted, som kan tage hånd om dine udfordringer, så du én gang for alle kan slippe af med den irriterende vandhane, der drypper? Eller er du en virksomhed, der skal have skræddersyet en løsning til et projekt, der vil gøre jeres hverdag nemmere i fremtiden? Uanset hvad udfordringerne måtte være, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Petrowsky tilbyder vi nemlig professionel hjælp til VVS i Grindsted og omegn, så du får det hele ordnet på bedste vis allerede første gang og dermed undgår dyre, uforudsete udgifter.

 

En stolt familievirksomhed med over 40 år i faget

Petrowsky er en familievirksomhed, der startede sit virke allerede tilbage i 1973, hvor vi primært beskæftigede os med opgaver inden for VVS-faget. I de følgende år blev der tilført en bredere faglighed, og vores ekspertiseområder er gradvist blevet udvidet, så vi i dag hjælper med alt inden får både vand, luft & energi og meget mere.

I vores virksomhed er vi i dag over 50 medarbejdere med forskellige baggrunde og fagligheder, og vi tilbyder derfor altid vores kunder de bedste helhedsløsninger. Vores team består bl.a. af både montører, teknikere og diverse håndværkere, der hver især løbende bliver efteruddannet, så du som kunde altid får de bedste og mest innovative løsninger til dit VVS i Grindsted. Vi hjælper en bred kreds af kunder – både private og erhverv – læs mere om vores kundecases her.

Hvad kan vores VVS’er i Grindsted hjælpe dig med?

Men hvad kan du egentlig få hjælp til, når du vælger at gøre brug af vores VVS-ydelser i Grindsted? Vi tilbyder hjælp til en lang række forskellige opgaver, som ofte indebærer følgende:

 • Opsætning og installationer inden for vand, varme og sanitet – vi sætter VVS op i både køkken, bad og bryggers, ligesom vi også gør det for større systemer og projekter for diverse virksomheder, hvor ovenstående er afgørende i hverdagen.
 • Fejlfinding – oplever du gentagende problemer med dine vandrør, dit afløb eller noget helt tredje? Vi kan benytte os af vores mangeårige ekspertise inden for faget og nemt fejlfinde dit VVS i Grindsted, så du kan få repareret eller skiftet enkeltdele ud og på den måde få en langtidsholdbar løsning.
 • Service og vedligeholdelse – vi tilbyder løbende service og vedligeholdelse til vores kunder, så du kan forlænge levetiden på dine installationer og slippe for dyre, uforudsete udgifter i fremtiden. Et godt stykke VVS-arbejde er nemlig en investering, og der er derfor god grund til løbende at holde øje med, om det hele nu også fungerer, som det skal.
 • Optimering af løsninger – der kan være en god økonomisk fidus i at energioptimere, ligesom vi også kan hjælpe dig med at tænke i innovative baner og skræddersy dit VVS i Grindsted, så det passer bedst muligt til dine behov. Derudover tilbyder vi også energiberegninger på dine opsætninger, så du kan danne dig et overblik over dit forbrug.

Petrowsky er eksperter på mange områder, og derfor tilbyder en bred vifte af ydelser. Hvis du vil vide endnu mere om hver enkelt ydelse, så kan du læse om ydelserne her.

 

Disse fordele får du ved at vælge os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop skal ringe til Petrowsky næste gang, du skal have ordnet dit VVS i Grindsted og omegn. Vi tilbyder bl.a.:

 • Mange års erfaring – vi har over 40 års erfaring inden for VVS, og der er derfor ikke den udfordring, vi ikke kan klare. Vores ekspertise er din garanti for et vellykket og professionelt resultat hver eneste gang – fordi livet er for kort til at bekymre sig om VVS.
 • God service – vi elsker vores arbejde, og du kan derfor altid være sikker på, at vi møder dig med et smil, når vi sætter dit VVS op. Derudover gør vi en dyd ud af at overholde alle vores aftaler til punkt og prikke, og du kan derfor se frem til at få en loyal samarbejdspartner, der er til at stole på.
 • Effektivitet og rutine – efter mange år inden for VVS i Grindsted har vi opbygget en god rutine, som sikrer dig en hurtig og effektiv arbejdsgang uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit VVS. På den måde kan du hurtigt få fikset dit problem, så du som virksomhed fx undgår at tabe for meget omsætning.

 

Vi tilbyder hjælp til alle slags kunder

I årenes løb har vi hjulpet mange forskellige kunder med deres VVS i Grindstedområdet, og vores kundeportefølje spænder derfor vidt imellem flere forskellige segmenter:

 • Privatkunder – vi hjælper vores private kunder med opsætning og installationer af både køkken, bad og bryggers i hjemmet, der kan bidrage til en god og velfungerende hverdag, hvor et godt håndværk inden for VVS er ganske afgørende. Derudover kan vi designe og skitsere unikke løsninger efter dine behov og ønsker, så du kan få det præcis, som du vil have det.
 • Erhvervskunder – vi har både små og store virksomheder, som vi hjælper med alskens VVS i Grindsted, heriblandt også projektarbejde, der kan sikre en god og effektiv arbejdsgang på den enkelte arbejdsplads – hvad end det er til produktionshallen, på kontoret eller et byggeprojekt.
 • Offentlige institutioner – alt lige fra børnehaver til plejehjem er iblandt vores offentlige kunder, hvor vi bidrager til at sikre gode VVS-løsning fra A til Z, ligesom vi også reparerer og sikrer en god drift i de enkelte institutioner.
 • Boligforeninger – vi hjælper forskellige boligforeninger i området med at sikre en god standard inden for VVS i Grindsted, så beboerne altid har adgang til vand, varme og sanitet, der virker året rundt.

Er du nysgerrig på at høre mere?

Vi elsker vores arbejde og de udfordringer, der hører til. Vi har derfor altid plads til en kunde mere, hvis du skulle være interesseret i at få hjælp til dit VVS i Grindsted. Du er altid velkommen til at kontakte os allerede i dag, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Når først vi kender til dit problem eller dine udfordringer med dit VVS i Grindsted, kan vi vurdere et prisestimat, som er ganske uforpligtende for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at løse din VVS-udfordring.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk