Du er her|

VVS i Fredericia

Drypper hanen, er afløbet tilstoppet eller synger den gamle rørinstallation efterhånden på sidste vers? Der kan være rigtig mange VVS-opgaver og løbende udfordringer, der skal løses, som kræver tid og ekspertise for at blive løst ordentligt fra bunden. Netop derfor et det helt afgørende at få fat i en dygtig VVS-installatør, der kan være din garant for et professionelt resultat hver gang.

Hos Petrowsky stiller vi de dygtigste medarbejdere til rådighed for dig, så du kan få lavet dit VVS i Fredericia til UG. Vi har igennem tiden hjulpet både private- og erhvervskunder, offentlige institutioner og boligforeninger, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

 

Vi hjælper både små og store kunder med alle slags VVS-udfordringer

Vi lever af at levere VVS i Fredericia og omegn, og derfor kan du være sikker på, at vi kan løfte enhver opgave inden for faget. Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

 

  • Installationer inden for vand, varme og sanitet
  • Hjælp til service- og vedligeholdelsesopgaver
  • Udarbejdelse af gode løsninger og optimering af VVS-installationer

 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud?

Men hvad koster det egentlig at få lavet dit VVS i Fredericia igennem os? Der findes ikke ét rigtigt svar på det spørgsmål – selvom det kunne være dejligt nemt, hvis der gjorde. Men som oftest er der stor forskel fra opgave til opgave, og vi fastsætter derfor vores priser efter størrelse, omfang og tidsforbrug. Derfor anbefaler vi altid, at du ringer ind til os, så vi kan få en kort snak om de opgaver, du skal have løst. På den måde kan vi danne os et meget bedre billede og udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så du også får noget konkret at forholde dig til.

Vi ser frem til at modtage dit opkald!

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk