Du er her|

VVS i Billund

Drypper vandhanen? Er de gamle vandrør sprunget? Eller står du på en eller anden måde pludselig i en situation, hvor professionel VVS-hjælp er guld værd? Det kan blive en dyr omgang at udskyde dit VVS-arbejde, og derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en professionel VVS’er i Billund, der har hænderne skruet rigtigt på.

Hos Petrowsky har vi mange års erfaring inden for VVS og tilbyder vores ekspertise i Billund og omegn – der er derfor ikke den opgave, vi ikke kan klare.

 

Hvad kan vores VVS’er i Billund hjælpe dig med?

Der er ingen opgaver, der hverken er for store eller små til vores dygtige medarbejdere. Vi har erfaring både som fag- og hovedentreprenør for private såvel som erhvervskunder. Vi kan derfor bl.a. hjælpe dig med følgende i Billund og omegn:

 • Fejlfinding – vi anvender vores erfaring og ekspertise i en effektiv fejlfinding, så vi kan blive klogere på, hvad der er skyld i dine VVS-problemer. På den måde undgår du en ineffektiv symptombehandling og får løst selve roden til problemet.
 • Opsætning og reparation inden for vand, varme og sanitet – det gælder alt lige fra udskiftning af enkeltdele til en opsætning og installation fra bunden, der gør, at du kan vælge lige det VVS-system, der passer bedst til dine behov.
 • Løbende service – vi tilbyder hjælp til at sikre god vedligeholdelse af dit VVS i Billund, og derfor har du mulighed for at benytte dig af vores løbende service, så dit udstyr altid står knivskarpt. En god vedligeholdelse er desuden nøglen til et godt VVS-system, der kan holde i mange år uden at give dig høje omkostninger i form af uforudsete udgifter.
 • Optimering – vores dygtige medarbejdere bliver løbende sendt på efteruddannelse, så de altid er opdaterede på de nyeste teknologier og løsninger, der kan få dit VVS i Billund til at virke helt optimalt. Derudover gør vi også meget ud af at sikre en god energiberegning- og optimering, der kan spare dig for en lang række udgifter i fremtiden.

Vil du vide mere om vores ekspertise på særligt VVS-området? Læs mere om, hvilke VVS-tekniske opgaver vi kan løse her.

 

Hvem er vi?

Petrowsky er en familieejet virksomhed, og vi har siden 1973 har beskæftiget os med arbejdsopgaver inden for både vand, luft & energi. Vi har i årenes løb opbygget en solid erfaring med mange forskelligartede opgaver, og vores tilgang er altid den samme uanset opgavens størrelse – nemlig at du som kunde skal have en skræddersyet og professionelt tilrettelagt løsning.

I begyndelsen beskæftigede vi os primært med VVS-arbejde, men i årenes løb har vi fået flere og flere fagpersoner koblet på og udvidet vores ekspertiseområder væsentligt, så vi i dag kan tilbyde en langt mere helhedsorienteret tilgang. Det er en stor fordel for dig som kunde, i og med at vi kan trække på en masse forskellige fagfolk, idéudveksle og i fællesskab udvælge og optimere vores installationer, så de bedst muligt lever op til dine forventninger som kunde.

 

Derfor skal du investere i vores professionelle VVS-hjælp

Selvom det kan virke dyrt at betale for professionel VVS i Billund, så kan det faktisk vise sig at blive langt dyrere at lade være.

Med en dygtig fagperson bag roret, som dem du finder her hos Petrowsky, kan du være sikker på altid at få mange gode fordele:

 • Ekspertise – med over 40 år i branchen har vi en stor erfaring, som vi trækker på, hvilket er guld værd inden for VVS-faget og de forskelligartede opgaver, vi støder på i vores hverdag.
 • Effektivitet og hurtighed – mange af vores arbejdsopgaver er ren rutine for os, og vi kan derfor garantere dig for, at vi løser dem hurtigt og effektivt – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.
 • Rådgivning – vi hjælper dagligt med en god rådgivning, så vi i fællesskab kan finde frem til en VVS-løsning, som du kan have glæde af i mange år. Vores rådgivning dækker alt lige fra installationer til valg af enkeltdele, så du er sikker på at få en tilpasset løsning.
 • Et stort team – med over 50 ansatte inden for en lang række fagområder, der dækker alt lige fra montører og teknikere til projektledere og ingeniører, har vi de bedste forudsætninger for at kunne tilbyde dig den rette løsning.

 

Vi hjælper både private- og erhvervskunder

Hos Petrowsky hjælper vi alle slags kunder med diverse VVS-projekter, og det gælder derfor både private-, erhvervskunder og institutioner i hele Billund og omegn. Vil du vide mere om vores kundesegment? Læs mere om vores kunder og kundecases her.

 • Privatkunder – vi hjælper bl.a. privatkunder med installation og opsætning af VVS i boligen, så både køkken, bad og bryggers fungerer helt optimalt. Derudover kan vi skræddersy innovative løsninger inden for køkken- og bad, som du måske ikke selv har tænkt over, men som vil gøre din hverdag nemmere i fremtiden.
 • Virksomheder – vi har tidligere hjulpet både små og store virksomheder med installationer af alle former for VVS, der kan gøre alt lige fra produktionshallen til vaskerummet mere effektivt og optimeret. Der er ikke et projekt, der er for stort eller lille for Petrowsky.
 • Offentlige institutioner – dette kundesegment dækker fx hospitaler, daginstitutioner og plejehjem, som vi kan hjælpe med at få styr på alt VVS-relateret.
 • Boligforeninger – vi har igennem tiden beskæftiget os med at hjælpe både små og store boligforeninger med at sikre den bedste VVS i Billund og omegn, så beboerne kan få en velfungerende hverdag i gode omgivelser.

 

Få et uforpligtende tilbud på dit VVS i Billund

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig? Hos Petrowsky er vi altid glade for nye og spændende opgaver, og vi står derfor altid klar til at tage imod nye kunder som dig eller din virksomhed.

Vi kan besvare alle dine spørgsmål og samtidig give dig en god vejledning omkring, hvilken form for VVS-arbejde, du skal have lavet. Sidst men ikke mindst kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på baggrund af vores samtale, så du får noget konkret at forholde dig til.

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, så du kan komme et skridt tættere på en optimeret VVS-løsning.

Vil du vide mere?

Ring: 75 72 04 44

info@petrowsky.dk