Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Vi tager både “ud” og “dannelse” alvorligt i ordet uddannelse

08.07.20

Vi tager både “ud” og “dannelse” alvorligt i ordet uddannelse

Hos Petrowsky A/S tror vi på, at vores lærlinge er nøglen til at fortsætte vores høje faglighed og kvalitet.

Det betyder også, at vi sætter en ære i at give dem viden og indsigt i den branche, som deres arbejdsliv skal udfolde sig i.

Det udmøntede sig helt konkret i en dag, som vi her i huset kalder ”Håndværker Helte – under oplæring”, og som vi afholdt i går.

På denne dag samlede vi de to afdelinger af Petrowsky A/S, Vejle og Horsens, hos Brødrene Dahl Klimacenter I Horsens.

-Vi tror på, at ved at samle vores lærlinge og sammen med en af vores store leverandører gennemgå produkterne og disse mange muligheder, giver vi lærlingene et dybere indblik i faget end ved ”bare” at vide, hvad produktet kan, hvor det bruges og så udføre dette. På denne dag kom alle et spadestik dybere i produkterne, og det, kunne vi mærke, var vigtigt for vores lærlinge. Samtidigt knyttede vores to afdelinger også relationer, der betyder noget for hele ånden i virksomheden på lang sigt, fortæller Simon Petrowsky, som havde arrangeret dagen.

For 18-årige Daniel Nielsen, der begyndte i lære hos Petrowsky A/S i december 2019, var dagen i går netop årsagen til, at han valgte at tage sin VVS-uddannelse hos Petrowsky.

-Jeg havde inden min første uge i praktik i efteråret hørt fra min underviser, at Petrowsky gjorde meget for deres lærlinge, og at det var et godt sted at være. Det synes jeg, dagen i går så fint understregede. Vi fik en masse viden og insigt, og det, at det er brugbart, oplevede jeg allerede i dag, hvor jeg kunne fortælle om et produkt og vise min mester nogle erfaringer, som jeg gjorde mig i går. Det var også hyggeligt at møde lærlingene fra den anden afdeling. Det giver en relation og noget værdi, når vi følges gennem forløbet sammen, fortæller Daniel Nielsen.

Petrowsky A/S har i øjeblikket otte lærlinge fordelt på tre i Horsens og fem i Vejle.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk