Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Vi skal blive større ved at have fokus på bæredygtig håndværk med nærvær og til stadighed gøre en positiv forskel for såvel kunder som kollegaer.

12.11.21

Vi skal blive større ved at have fokus på bæredygtig håndværk med nærvær og til stadighed gøre en positiv forskel for såvel kunder som kollegaer.

Petrowsky A/S fik tidligere på året en ny medarbejder i økonomichef Thomas West Hansen. Thomas kom til virksomheden i Vejle Syd fra Vildbjergfirmaet Blücher, som blandt andet producerer afløbssystemer til Vvs-branchen.

På mange måder var det derfor både en kultur og en tone, som var velkendt, da Petrowsky A/S’ nye økonomimand begyndte den 26. april.

  • Jeg har arbejdet med salgsledelse og forretningsudvikling i de sidste 10 år, og før det har jeg arbejdet som revisor og siddet i en stilling som økonomichef. Det, som tiltalte mig ved stillingen hos familievirksomheden Petrowsky A/S, er det at arbejde for en ejerdrevet virksomhed. Det er en virksomhedsform, der giver mere nærvær i det daglige arbejde og et godt kollegialt sammenhold, fortæller 46-årige Thomas West Hansen om bevæggrundene for skiftet til Petrowsky A/S.

I sit nye virke hos Petrowsky A/S er arbejdet for Thomas West Hansen bundet op på den af bestyrelsen forlagte strategi og ambitionen om at blive større ved at have fokus på det nære. En strategi, der passer godt til de kompetencer, Thomas West har erhvervet sig gennem sit arbejdsliv.

– Den strategi, bestyrelsen har udstukket, ser jeg frem til at være med til at implementere og sikre en opfyldelse af gennem både økonomistyring og integration af nye virksomheder, der skal være en del af vores Petrowsky-strategi og muligheder. Det, sammenholdt med et fokus på en øget digitalisering, ser jeg som en spændende opgave for både virksomheden og mig selv. Det, som har overrasket mig positivt, er det stærke interne sammenhold, der findes heroppe. Det har jeg ikke oplevet i samme grad andre steder. Det er et udtryk for en god og stærk kultur, fortæller Thomas West Hansen.

Lars Petrowsky er ikke alene anden generation af familievirksomheden Petrowsky, men også direktør i virksomheden. Det er derfor også en del af virksomhedens udvikling og strategi, at ansættelsen af Thomas West Hansen skal ses.

– Vi kan se, at virksomhederne inden for vores branche konsoliderer sig i disse år ved at blive større og indeholde flere kompetencer. Det tror vi også på, men for Petrowsky A/S er det vigtigt, at det sker igennem det nære. Vores ansatte arbejder igennem rapporteringssystemer, der fanger tingene i den tidligere fase. Det kræver en dygtig mand at stå bag dette, og det er Thomas. Petrowsky A/S skal skabe vækst på kompetencer og geografisk udvikling, fortæller Lars Petrowsky.

Petrowsky A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere fra afdelingerne i Vejle og Horsens samt arbejder tæt sammen udvalgte freelance-samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk