Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Vi er stolte over at hjælpe Sundhedsvæsenet i en svær tid

27.03.20

Vi er stolte over at hjælpe Sundhedsvæsenet i en svær tid

Petrowsky A/S har gennem de seneste måneder haft en stab på fire dygtige og kompetente medarbejdere gående hos Regionshospitalet Horsens, der hører under Region Midtjylland.

Arbejdet, der udføres af vores medarbejdere, er foregået og foregår med stor respekt for den dramatiske udvikling, som sundhedsvæsenet i Danmark de seneste uger har udfoldet sig under. Det stiller også krav til Petrowsky A/S.

– Vores dygtige ansatte har en opgave, der handler om at sikre det arbejde, som skal tjene Regionshospitalet Horsens i fremtiden og sørge for de bedste rammer til kommende patienter og medarbejdere. Det arbejde, har vi et ansvar for, holder tidsplanen. Derfor skal vi arbejde, levere og koordinere, så vi lykkes med dette – sammen – men hver for sig, fortæller direktør hos Petrowsky A/S, Lars Petrowsky.

Danmark har i løbet af de sidste uger været i en daglig kamp mod coronavirussen. Over hele kongeriget er der udvist ansvarlighed og målrettethed for at sikre, at alle passer på sig selv, når der arbejdes under Sundhedsvæsenet, samt sikre dets muligheder for at give nuværende og kommende patienter de bedste vilkår for behandling. En ansvarlighed, som Petrowsky A/S også arbejder ind i dagligt i Horsens.

  • Vi har haft en tæt og god dialog med relevante myndigheder, og gennem de rette hensyn, processer og ansvarlighed kan vi udføre vores arbejde i henhold til forventning og tidsplan. Det betyder også, at vores medarbejdere hver eneste dag arbejder med afstand, rengøring og fokus på effektivitet, således at der er mindre rum til tilfældighed og smittefare. På mange måder taler den måde at arbejde på også ind i de værdier og arbejdsgange, som vi over hele virksomheden arbejder ud fra dagligt. Men det er klart – det her er nye tider for os alle. Så vi er blot stolte over, at vi kan bidrage og hjælpe i et system, der er under pres, afslutter Lars Petrowsky.

Petrowsky A/S påbegyndte arbejdet på Regionshospitalet Horsens Akutafdeling i juli måned 2019, og arbejdet forventes færdigt medio 2021.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk