Du er her|

12.04.19

Vejle-virksomhed fortsætter strategisk opkøb

Petrowsky A/S købte for præcis et år siden VVS-installatør Chr. Beck & Søn A/S i Horsens og begyndte dermed også sit indtog i Horsens og omegn. Her et lille år senere fortsætter Lars Petrowsky og Petrowsky A/S sin positionering i Horsens med købet af Lund-Kørup VVS Aps.

– Det er ingen hemmelighed, at vi finder Horsens spændende. Både projektmæssigt og i forhold til de mange muligheder Horsens rummer som marked. Det første år heroppe har været lærerigt og udfordrende, men vi har skabt mange gode relationer, fortæller direktør hos Petrowsky A/S, Lars Petrowsky.

Da Petrowsky A/S købte Chr. Beck & Søn for et år siden, fulgte de 18 ansatte med. Købet af Lund-Kørup VVS adskiller sig fra sidste års opkøb med den forskel, at Petrowsky A/S kun overtager én medarbejder. Samtidig vil Petrowsky A/S overtage kundelister, markedsandele og vil fortsætte det gode håndværk, som Lund-Kørup altid har været kendt for i Horsens og omegn.

– Vi er kommet til Horsens for at blive. Derfor var det naturligt for os at kigge på muligheden for at positionere os yderligere i byen, og både værdimæssigt og håndværksmæssigt passer Lund-Kørup VVS perfekt til det udtryk, som vi selv er kendt for. Det gælder sig for både Petrowsky og Chr. Beck & Søn, understreger Lars Petrowsky.

Yderligere oplysninger:
Lars Petrowsky: 20270444

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk