Du er her|

17.03.17

Teknisk tegner til projektafdelingen

Vi har i gennem årene opbygget en professionel projekteringsafdeling med ingeniører og teknikere, og nu opgraderer vi endnu en gang med nye kompetencer. I projektafdelingen er Thomas Foss Rosendahl blevet ansat som teknisk tegner. Thomas Foss Rosendahl skal tegne, designe og visualisere vores tekniske installationer for kunderne.

Med udgangspunkt i kundens behov, som eksempelvis kan være et ønske om et ventilationsanlæg eller et køleanlæg, tegner og designer den tekniske tegner installationerne i 3D i tegneprogrammet Revit. Revit er designet specifikt til at konstruere arkitektoniske 3D-modeller til ventilations-, el-, VVS-, og byggeteknik.

Én af de store fordele ved, at vores installationer kan blive vist i 3D-modeller, er, at det bliver lettere for kunder og montører at visualisere, hvordan projekterne vil komme til at se ud i miljø og omfang. Når vi arbejder på et projekt, sikrer vi selvfølgelig, at installationerne overholder alle nødvendige regler og krav, som eksempelvis kan være fra Arbejdstilsynet.

Tilbuddet om 3D-modellerne er fortrinsvis for erhvervskunder som skoler og industrivirksomheder. Thomas Foss Rosendahl er i øjeblikket ved at tegne og designe et nyt ventilationssystem til Bredagerskolen i Jelling. Læs mere her

Vi byder velkommen til Thomas, der er udlært som teknisk designer fra EUC Vest Esbjerg i 2014.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk