Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Stor installationsopgave hos DanePork kræver fleksibilitet og ressourcer

05.02.2018

Stor installationsopgave hos DanePork kræver fleksibilitet og ressourcer

Det danske svineslagteri DanePork, som ligger i Randbøl midt mellem Billund og Vejle, er i gang med en større udvidelse af deres produktion. De udvider med 4.500 m2, og får med den nye udvidelse også et nyt moderne velfærdsområde med bl.a. kantine og omklædningsfaciliteter.

DanePork leverer et bredt sortiment af svinekød i høj kvalitet til detailkæder i Danmark som f.eks. Dansk Supermarked samt til en række eksportmarkeder over hele verden heriblandt USA, Kina og Japan. Med udvidelsen kommer DanePork til at øge deres kapacitet betragteligt, og derudover  åbner det mulighed for at udvide medarbejderstaben, der i dag tæller ca. 160 medarbejdere.

Byggeriet startede op i august 2017 og skal stå klar 1. juli 2018. Byggeriet foregår i to etaper, hvor den første etape er udvidelsen af den eksisterende produktion, og den anden etape  er et nyt byggeri, som skal integreres i det eksisterende byggeri.

Installerer vand, varme og ventilation

Petrowsky står for vand- og varmeinstallationen, der bl.a. medfører installation af 1,5 kilometer vand- og varmerør samt et nyt ventilationsanlæg, der skal sikre et sundt indeklima i det nye velfærdsområde. Den anden etape, som starter op 1. februar, bliver en anelse mere kompliceret, da installationsarbejdet ikke må kollidere med slagteriets daglige drift, så ifølge projektleder Michael Vangsgaard hos Petrowsky kommer det til at medføre både ekstra aften- og weekendarbejde. Petrowsky har i snit fire til seks mand på projektet.

Da slagteriet er i drift året rundt, og kun holder lukket på helligdage, stiller det ifølge Leo Grønvall, CEO hos DanePork, ekstra krav til fleksibilitet og ressourcer at gennemføre et byggeri i denne størrelsesorden.

”Det er afgørende for os, at den valgte installationsvirksomhed kan løfte opgaven, kender til vores installationer og at de kan tilføre ekstra ressourcer efter behov. Så for os var Petrowsky det oplagte valg. Vi har samarbejdet med Petrowsky i snart 25 år, så vi ved hvad de står for, og vi er absolut tilfredse med samarbejdet. De er fleksible, og de har dygtige folk som hurtigt forstår vores ønsker og krav”, uddyber Leo Grønvall.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk