Du er her|

19.09.19

Stor aktivitet hos Petrowsky i Horsens

Vi har susende travlt i vores Horsens-afdeling med mange forskellige projekter.

Vandledningsinstallationer til attraktive byggegrunde i Lund

I landsbyen Lund uden for Horsens er de i færd med at udstykke et stort område med skov, terræn og udsigt – til byggegrunde. Folk der bygger nye huse, er vilde med det grønne område, og Inden for de senest 10 år, har Lund oplevet en befolkningsvækst på 10%.

Petrowskys afdeling i Horsens vandt VVS-licitationen, og vi er i disse uger i fuld gang med at nedlægge drikkevandsledninger i jorden ind til hver byggegrund samt installere stophaner til de 97 nye parcelhusgrunde i området. Stophanen er en stikledningsventil, hvor man kan åbne og lukke for vandforsyningen ind til matriklen, f.eks. i forbindelse med renovering eller nybyggeri, og dette arbejde skal altid udføres af en autoriseret VVS-installatør.

-Det store projekt kræver grundig koordinering og tæt daglig samarbejde med de andre fagfolk, som er ansvarlige for installation af spildevand, fjernvarme og byggemodning. Ligeledes er det et krav, at vores montører har certifikat i plastsvejsning, for at kunne udføre svejsning af plastrørene, forklarer Palle Hansen, afdelingsleder i Horsens-afdelingen.

Første etape af projektet er i fuld gang og hele projektet forventes at være klar til foråret 2020. Petrowsky har i øjeblikket to mand beskæftiget på projektet.

VVS til ny sciencefløj på Hovedgaard Skole

På Hovedgaard Skole, som ligger i udkanten af Horsens Kommune, har man taget fat på en gennemgribende renovering. En helt ny naturfagsgang med faglokaler til bl.a. biologi og et naturfagligt miljø med laboratorium og arbejdsstationer skal inspirere eleverne og øge deres viden inden for de naturfaglige fag. I sciencefløjen bliver der også indrettet faglokaler for fysik og madkundskab.

Vores Horsens-afdeling står for vand, varme og gasinstallationer i de nye faglokaler, som udføres med synlige installationer, og vi forventer at være færdig til uge 40.

Installation på sengeafsnit P4 godkendt ved første forsøg

På sengeafsnit P4 – organkirurgisk afdeling på Horsens Sygehus, har Petrowsky netop afsluttet en ny installation for ren luft.

Det er altid krævende at udføre nye installationer på et sygehus, da vi skal være særdeles omhyggelige med de særlige standarder inden for sygehusinstallationer, kontrol og hygiejne. Samtidig skal arbejdet også udføres hurtigt, så vi er til mindst mulig gene for patienterne, de daglige rutiner og sygehusets personale.

-Vi lykkedes med at afslutte projektet på fire uger og til aftalt tid, og vi blev ekstra glade, da installationerne blev godkendt af myndighederne ved første forsøg, fortæller Palle Hansen.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk