Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Spændende arbejdsopgaver og rig mulighed for efteruddannelse

14.06.17

Spændende arbejdsopgaver og rig mulighed for efteruddannelse

For VVS-montør Christopher S. Nielsen er arbejdsdagen hos Petrowsky altid afvekslende med alsidige arbejdsopgaver både ude hos de store industrivirksomheder og de private kunder.

Christopher, som er opvokset i Vejle, har kendt virksomheden Petrowsky siden sine drengeår, så det var lidt af en drengedrøm der gik i opfyldelse, da Christopher kom til Petrowsky i 2013.

”Jeg er jo en Vejle-dreng, der er opvokset i Vestergade og i samme gade lå også VVS- og Smedemestervirksomheden Petrowsky, så jeg har kendt virksomheden fra jeg var dreng. Jeg kontaktede Lars Petrowsky, selvom der ikke var nogen stilling ledig, og det resulterede heldigvis i et job som VVS-montør. Fra flere af mine kammerater, som arbejdede hos Petrowsky, hørte jeg det var en rigtig god arbejdsplads. Måske var det også en fordel for mig, at der var flere jeg kendte i forvejen”, forklarer Christopher.

Christopher blev udlært som Smed i 2003 på Vejle Tekniske Skole, som i dag hedder Syddansk Erhvervsskole. Han var i lære hos en af de større industrivirksomheder i Vejle og arbejdede efterfølgende nogle år hos en lokal VVS installatør, inden han kom til Petrowsky.

”Mine arbejdsdage kan være meget forskellige. Jeg arbejder f.eks. i perioder ude hos en af vores store industrikunder, hvor jeg arbejder med VVS-, ventilations- og svejseopgaver på store ventilationsanlæg. Det kan være svejseopgaver på lokationen, hvor jeg svejser fra 5,6 til 10 tommer rør til store ventilationsanlæg. På projekter i denne størrelsesorden arbejder vi i teams, hvor vi typisk er flere fra Petrowsky”, uddyber Christopher.

Siden sin uddannelse som smed, har Christopher taget en lang række forskellige kurser og efteruddannelse inden for bl.a. installation af gas- og varmeproducerende anlæg og service af kondenserende kedler, og det giver rig mulighed for at arbejde med mange forskellige typer af opgaver.

”Hos Petrowsky har vi gode muligheder for at komme på kurser og efteruddannelse, og det er vigtigt, i en tid hvor udviklingen går stærkt. Der sker meget inden for VVS-branchen, hvor der er stort fokus på digitalisering og automation, og det er derfor vigtigt at vi alle bliver dygtigere og udvikler os, så vi kan følge med i denne udvikling. Efteruddannelse er vigtigt såvel fagligt som personligt, og det giver sikkerhed for at kunne blive på arbejdsmarkedet i mange år frem”, fremhæver Christopher.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk