Du er her|

29.10.18

Seminardag og weekendtur til Blåvand

I maj 2018 blev Chr. Beck & Søn A/S som bekendt en del af Petrowsky, og vi tilføjede 20 nye kollegaer til Petrowsky familien. Medarbejderne har i de senere måneder lært hinanden bedre at kende, og en fælles weekendtur i september, som startede med en seminardag om fredagen, har været med til styrke fællesskabet og samarbejdet endnu mere.

Hele fredagen blev vi alle 50 medarbejdere ledt igennem et aktivitetsrigt program med fokus på samarbejde på tværs og på at få indsigt i hinandens kompetencer og personligheder. Programmet stod på øvelser og små skuespil, der fortalte noget om hver især. Her fik vi et dybere indblik i hinandens personligheder, styrker og svagheder, samt hvordan vi kan supplere hinanden i det daglige samarbejde. Seminardagen blev faciliteret af ekstern konsulent Henrik Byriel fra Sentire, som arbejder med leder- og medarbejderudvikling.

”Når man lægger to virksomheder og kulturer sammen, er det vigtigt at få etableret nogle gode rammer for samarbejde og fællesskab. Til den anledning var seminardagen perfekt, hvor vi samtidig fik sat vores værdier – SPIRIT – i spil. Det var en super-dag, hvor alle deltog aktivt med engagement og godt humør”, fortæller en glad Lars Petrowsky.

Weekendtur til Blåvand og besøg på TIRPITZ

Da seminardagen var slut, blev vi hentet i bus, og vi kørte derefter mod Blåvand. Vores partnere sluttede sig til os, og vi tilbragte to spændende dage, hvor vi blandt andet besøgte TIRPITZ Museum. Tirpitz, som blev åbnet i 2017, er tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma Bjarke Ingels Group – BIG. Den spektakulære arkitektur danner rammerne om en bunker fra Anden Verdenskrig, som aldrig blev bygget færdig. Her hørte vi bl.a. om historier fra Anden Verdenskrig og det barske liv ved Vestkysten.

”Det var nogle hyggelige dage i Blåvand, hvor vi fik lejlighed til at være sammen på kryds og tværs, få fælles oplevelser og at tale om andet end arbejde. Det var også godt at møde hinandens partnere, og det går jo begge veje, da de også får mulighed for at lære os at kende og få lidt mere indblik i deres bedre halvdels arbejdsplads”, forklarer Lars Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk