Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Pølsevognen kiggede forbi Petrowsky A/S sommerafslutning

30.06.23

Pølsevognen kiggede forbi Petrowsky A/S sommerafslutning

For en uge siden samlede Petrowsky A/S medarbejderne fra afdelinger i Vejle og Horsens, samt fra kontoret til den årlige sommerafslutning.

Her gennemgik familievirksomheden først alt det praktiske, og arbejdsmæssige, da kvartalsmødet i virksomheden blev gennemført, inden tiden stod på hyggeligt kollegialt samvær med kolde drikke og besøget i den, til anledningen, bestilte pølsevogn på matriklen i Vejle Syd.

Da den nuværende ordrebeholdning, de kommende projekter, nyansættelser og opfølgningen på strategien var løbet igennem, så begyndte hyggen og humøret at give ekko på pladsen bag Vejle-afdelingen og mellem medarbejderne.

Simon Petrowsky ser tilbage på sommerafslutningen med tilfredshed.

– Vi har nogle årlige begivenheder her i virksomheden, der markerer forskellige overgange. Nu står den snart på ferie for medarbejderne på skift, og så kan en sommerafslutning med lidt godt til ganen være en god måde, at sende dem ud i ferielandet på. Vi slog det sammen med vores kvartalsmøde med medarbejderne, og det var rart for os alle, at gennemgå hvor vi er, hvad vi arbejder på, og hvad vi ser frem til i efteråret. Vi har en rigtig god gruppe af medarbejdere, der både giver en skalle, men også en ekstra hånd, når det er nødvendigt. Jeg kan konstatere, at de også godt kan lide at spise pølsevognsmad, så det var en rigtig hyggelig fredag, fortæller Simon Petrowsky.

Petrowsky A/S har åbent hele sommerferien, og der er altid en medarbejder klar til at hjælpe dig, hvis du ringer på hovednummeret.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk