Du er her|

11.05.22

Petrowsky søger erfaren ventilationstekniker

Petrowsky A/S er en virksomhed, der altid sætter udvikling, faglighed og medarbejdernes trivsel højt i det daglige arbejde.

Lars Petrowsky har som direktør og anden generation af familievirksomheden været meget opmærksom på, hvor Petrowsky A/S kunne adskille sig fra andre dygtige virksomheder i branchen og ikke mindst, hvordan arbejdsgange og processer glider nemmest i en travl hverdag. Nu søger Petrowsky A/S en erfaren ventilationstekniker til holdet.

– Vi tror på, at medarbejderne trives bedst, når de har medbestemmelse og frihed under ansvar. Det, sammenholdt med muligheden for løbende at dygtiggøre sig inden for sit felt, og at man som medarbejder bliver mødt med tillid, mener vi, er afgørende forhold, når man som medarbejder skal vælge sin nye arbejdsgiver. I øjeblikket leder vi efter en erfaren ventilationstekniker, der vil ind og spille en vigtig rolle hos Petrowsky A/S, fortæller Lars Petrowsky.

En virksomhed, man vil være en del af

I sidste uge sendte selvsamme Lars Petrowsky en loyal og dygtig medarbejder med 20 års anciennitet på sit velfortjente otium, og det er mere reglen end undtagelsen, at medarbejderne hos Petrowsky, uanset om det er i Vejle- eller Horsens-afdelingen, har en årrække på bagen i familievirksomheden.

– Vi ansætter folk med et langt perspektiv. Vi gør os meget umage med at byde dem velkommen og fastholde dem i virksomheden. Den ventilationstekniker, vi søger nu, skal have tre-fire års erfaring i ventilationsservice, fejlfinding og indregulering samt relevante ventilationskurser, certifikat til VENT-ordningen og vil ved ansættelsen også blive uddannet løbende i den nyeste viden inden for området, understreger Lars Petrowsky.

Petrowsky A/S er specialister inden for VVS, ventilation og blik, og kunderne spænder vidt lige fra produktions- og industrivirksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner.

· Vi tror på, at medarbejderne er den vigtigste ressource i en virksomhed, og at medarbejderne er vores stærkeste ambassadører. Nu vil vi bruge vores netværk til at finde den næste ventilationstekniker, og vi ved, at det stærke match, vi leder efter, er et sted derude, afslutter Lars Petrowsky.

Du kan læse mere om stillingen som ventilationstekniker her

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk