Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky skyder ambitiøst uddannelsesforløb i gang

03.07.19

Petrowsky skyder ambitiøst uddannelsesforløb i gang

Vi lykkes kun med de dygtigste medarbejdere!

Fremtidens vindervirksomheder er dem, der er i stand til at samle et hold med fælles mål, ambitioner og værdier. Hos Petrowsky vil vi gerne være bedre end vores konkurrenter, og det lykkes kun med de bedste og dygtigste medarbejdere.

Efteruddannelse er et must for Petrowsky. Vi skal være blandt de bedste til at rådgive og servicere vores kunder og vi vil fokusere på udvikling, så vi løser vores opgaver klogere, smartere, hurtigere og mere effektivt – hver dag.

”Men det handler også om, at vi skal være stolte af vores fag – og det vi kan, og her er uddannelse en solid ballast og synligt bevis på, at vi kan gøre en forskel ude hos kunderne. Vores fag er måske ikke det mest prestigefyldte, men man skal ikke glemme, at det kræver mange specifikke kompetencer, som flair for teknik og matematik, og der er ovenikøbet løbende behov for at blive uddannet inden for de mange nye teknologier og digitale løsninger”, fortæller direktør Lars Petrowsky.

I samarbejde med Solar Skolen har Petrowsky tilrettelagt et firmatilpasset uddannelsesforløb – Den rådgivende montør. 10 montører fra Petrowsky’s afdelinger i Vejle og Horsens kommer på skolebænken i et forløb over otte uddannelsesdage i løbet af de kommende måneder. Forløbet afsluttes med en skriftlig opgave og mundtlig eksamen på IBA i Kolding.

Under uddannelsesforløbet vil Petrowsky’s montører bl.a. blive uddannet i salgs- og kommunikations-strategier, træning i at forstå kundens behov og i værdibaseret salg og service.

”Vi skal blive endnu bedre til at levere løsninger, der matcher vores kunders behov, og vi skal blive bedre til at afkode og forstå deres adfærd og ønsker. Men det kommer også til at handle om planlægning af egne ressourcer mere effektivt samt hvordan vi henter inspiration og motivation til at løse opgaven optimalt”, forklarer direktør Lars Petrowsky.

Petrowsky’s 10 montører ser frem til at få en masse ny viden, og ikke mindst muligheden for at dele den nye viden og erfaringer i fællesskab. Uddannelsesforløbet starter op medio august og afslutter med eksamen 2. oktober.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk