Du er her|

19.09.19

Petrowsky nomineret til Årets Entrepreneur 2019

Hvert år kårer konsulenthuset EY – tidligere Ernst & Young årets entreprenør i Danmark. I år er Petrowsky blandt det stærke felt af innovative og vækstskabende virksomheder i Syddanmark, der er nomineret til årets Entrepreneur 2019.

Virksomhederne udpeges blandt de dygtigste og mest innovative virksomheder, hvor de måles ikke blot på evnen til at skabe markant økonomisk vækst men også på parametre som entreprenørens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.

-Vi er meget glade og stolte over at være nomineret til Årets Entrepreneur, ikke mindst da vi hører til i en af de mest vækstskabende regioner i Danmark – nemlig Region Syd og Sønderjylland. Det er i høj grad alle vores dygtige medarbejderes fortjeneste, som altid stræber efter at yde deres bedste. Det skal dog på ingen måde ændre vores altid ydmyge tilgang til at løse enhver opgave optimalt til gavn for vores mange kunder, fastslår Lars Petrowsky.

Årets vinder i Syd- og Sønderjylland bliver udpeget ved den regionale kåring tirsdag den 5. november 2019, og landsfinalen afholdes torsdag den 28. november 2019 i København. Mobile Industrial Robots blev sidste års vinder på landsplan.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk