Du er her|

09.06.20

Petrowsky hjælper med at begrænse smittefaren

Hos Petrowsky A/S er der altid fokus på at være på forkant med begivenhedernes gang. Det gælder i planlægningsfasen ved udførelsen af opgaver. Det gælder, når perspektivet er rettet mod morgendagens nye løsninger, og det gælder i efteruddannelsen af medarbejderstaben.

For virksomheden, der har til huse i Vejle Syd, har corona-tiden også givet et perspektiv på at sikre skoler, institutioner og virksomheder bedre mod smittefare gennem bakterier og forkerte løsninger i installationer.

Simon Petrowsky fortæller her mere om tilgangen og ambitionen om at sikre ældre installationer bedre.

-Vi opdagede, at mange skoler, virksomheder og institutioner ikke havde fokus på tilbageløbssikring af vandet. Det vi i vores branche kalder en kontraventil. Kontraventilen har til formål at sikre, at det beskidte vand ikke blander sig med det rene. Det er et fokuspunkt, som findes i alle nye installationer, men ældre løsninger har ikke nødvendigvis haft fokus på dette. Det er noget, der er kommet mere opmærksomhed omkring gennem den sidste årrække, fortæller tredje generation af familievirksomheden og fortsætter:

-Vi hjælper vores kunder til at forstå deres vandinstallationer bedre, og vi forklarer dem de risici, der kan være ved tilbagestrømning af bakteriefyldt vand.
Herefter vælger vores kunder oftest at få monteret de korrekte tilbagestrømssikringer, så vi mindsker spredningen af bakteriefyldt eller giftigt vand, afslutter Simon Petrowsky.

Hvis du har lyst til en gennemgang af jeres installation, kan du kontakte Simon Petrowsky på telefon: 40810444 og bestille en gennemgang af Petrowsky A/S.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk