Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky er utrolig stærk på ventilationsarbejdet

05.11.21

Petrowsky er utrolig stærk på ventilationsarbejdet

Når Michael Møller bliver spurgt ind til, hvilke bevæggrunde der gjorde, at den 36-årige projektleder i foråret skiftede fra den virksomhed, fynboen havde været i de sidste seks år, til Petrowsky A/S, er svaret sat sammen af flere komponenter.

– Jeg syntes, Petrowsky A/S lød som en utrolig spændende virksomhed, hvor den ikke alene er veldrevet, men også har en kultur hvor man kan se, at der er udviklingspotentiale og en klar struktur i arbejdet. At rollerne er klart defineret, gør det nemt at komme ind i virksomheden som ny på holdet, fortæller Michael Møller.

Petrowsky A/S har gennem det seneste årti markeret sig som førende inden for ventilationsopgaver. Helt i tråd med virksomhedens strategi og kompetencer har det også været arbejde af en kvalitet, som den nye projektleder har bemærket.

– En ting, der har overrasket mig, er, hvor dygtig og stærk Petrowsky er på ventilationsarbejdet. Det gælder både i opgavernes størrelse og med den kvalitet, de bliver løst med. Det er også primært det område, jeg sidder med, og at man er blevet så stærk på det felt er godt gået og et udtryk for virksomhedens ambitioner.

Gennem det lille halve år, Michael Møller har været ansat som projektleder hos Petrowsky, er der også en anden ting, der står helt klart. Nemlig værdierne og sammenholdet blandt medarbejderne.

Jeg er kommet til en virksomhed, der har et imponerende sammenhold blandt medarbejderne. Der er en kultur, hvor man altid vil yde sit bedste, blive dygtigere og samtidig stiller krav til hinanden. Det er også de kvaliteter, kunderne vælger os ud fra, og på den måde er det en helhed, der forstærker hinanden, fortæller Michael Møller.

Ansættelsen af den nye projektleder er helt i tråd med det øgede fokus på ventilation hos Petrowsky A/S. Det fortæller ejer og direktør Lars Petrowsky.

– Ansættelsen af Michael skal styrke vores fokus på ventilationsdelen af vores forretning. Vi får en projektleder, der har arbejdet med og dygtiggjort sig inden for ventilationsdelen af branchen. Det er derfor også en strategisk ansættelse, der taler perfekt ind i det øgede fokus på ventilationsdelen af vores vækstplan.

Petrowsky A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere fra afdelingerne i Vejle og Horsens samtidig arbejder virksomheden tæt sammen udvalgte freelance-samarbejdspartnere.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk