Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S valgt som året VVS-håndværker af GF Forsikring

10.01.23

Petrowsky A/S valgt som året VVS-håndværker af GF Forsikring

I december landende der er solid og prestigefyldt anerkendelse hos Petrowsky A/S og direktør Lars Petrowsky på Sadelmagervej i Vejle Syd. Familievirksomheden var blevet udvalgt blandt mere end 30 VVS-virksomheder ud af de mere end 100 samarbejdspartnere fordelt på flere brancher hos GF Forsikring, og Petrowsky A/S stod til at modtage en fin anerkendelse og pris for sit virke.

Michael Christiansen fra GF Forsikring kiggede forbi Petrowsky A/S med prisen årets netværkshåndværker på VVS-området for GF Forsikring.

Den erfarne bygningstaksator fra GF Forsikring havde følgende ord med på vejen til Petrowsky A/S.

– Vi har hos GF Forsikring stor tillid til Lars og medarbejderne hos Petrowsky A/S. De har styr på tingene og en stor faglighed. Gennem vores relation med dem, så oplever vores kunder en håndværker, der med lige dele punktlighed og ærlighed møder dem, når de har haft en skade. Vores kunder skal indenfor 24 timer, efter de har meldt en skade, kontaktes af håndværkeren. Det bliver de altid af Petrowsky, fortæller Michael Christensen og fortsætter.

– I vores samarbejde med Petrowsky har vi en gensidig tillid, og en stor respekt for hinanden. Jeg har også noteret mig, at den tilbudsgivning som Lars og folkene afgiver stort set altid holder, og det viser mig, at der er styr på tingene hos Petrowsky, lyder det fra GF Forsikrings mand på den vigtige post at udvælge samarbejdspartnere.

Hos Petrowsky A/S ramte både prisen og de pæne ord plet hos direktør Lars Petrowsky.

– Jeg er stolt over vi er valgt blandt mere end 100 virksomheder. Det viser mig, at de værdier vi arbejder ud fra, og den kultur vi har skabt gennem 2. generationer, er bæredygtig, og noget vi kan være bekendt. Så prisen er en anerkendelse af det arbejde vores medarbejdere udfører hver eneste dag, og på den måde også et skulderklap til dem, lyder det afslutningsvist fra Lars Petrowsky.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk