Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S trykker på speederen og gentegner sit sponsorat til lokal profil

19.05.23

Petrowsky A/S trykker på speederen og gentegner sit sponsorat til lokal profil

Det er fortsat med Petrowsky A/S på holdet, at Kevin Rossel fremover skal køre med om topplaceringerne i Super GT-serien. Således har Petrowsky A/S gentegnet sit personlige sponsorat til den profilerede og ambitiøse vejlensiske racerkører.

At støtte regionens spirende idrætsliv er et vigtigt pejlemærke i de sponsorater, som Petrowsky A/S står bag.

Gennem idræt og anden aktiv kultur mødes vi og finder sammen i fællesskaber og inspireres på tværs af alle samfundsskel. Det er derfor, at Petrowsky A/S støtter lokalsporten, og det er således også derfor, vi glædeligt kan meddele, at den familieejede virksomhed fortsætter sin støtte til Kevin Rossel.

Iblandt de bedste af de bedste

I indeværende sæson stiller Kevin Rossel op i Super GT-serien, som er iblandt de allerbedste, hvis ikke den bedste klasse i dansk motorsport. Den lokale racerkører er tidligere mester i samme klasse og sigter efter at tilbageerobre mesterskabet med Petrowsky A/S på holdet.

– Som tidligere mester kender jeg opgaven. Jeg har været et par sæsoner væk, men det ændrer ikke så meget. Mit mål er at vinde det danske mesterskab. Super GT er den største, hurtigste og tætteste klasse i Danmark, men jeg er fortrøstningsfuld. Jeg har et godt hold bag mig, som Petrowsky blandt andre er en vigtig del af.

– Motorsport er en meget omkostningsfuld sport, og derfor har den støtte, som Petrowsky giver mig, en enorm betydning. Er der ingen penge, kommer du ikke ud og køre, og uden blandt andre Simon og Lars Petrowsky var vi ikke kommet ud at køre. Igennem flere år har Petrowsky bidraget stort til min karriere, og jeg er stolt over, at repræsentere en af Vejles mest genkendelige og stærke virksomheder gennem min sport, fortæller Kevin Rossel.

Glad for at kunne bidrage

Efter en afstikker til udlandet er Kevin Rossel tilbage med vejlensisk grund under fødderne, klar til at gå efter mesterskabet. Sæsonen er lang, mange ting skal gå op i en højere enhed, og Petrowsky A/S glæder sig til at følge Kevin Rossel i denne Super GT-sæson, der startede i slutningen af april på Padborg Park.

– Kevin Rossel er en ung og driftig vejlenser, som er en profil inden for sin sport, og en god repræsentant for byen og os. Motorsporten er meget krævende, og de enkelte kørere er meget afhængige af et godt bagland. Det er vi i Petrowsky glade for at kunne bidrage til hos Kevin. Vi har fulgt ham længe, og vi er glade for at have gentegnet vores sponsorat, fortæller Simon Petrowsky, projektleder i Petrowsky A/S.

Petrowsky A/S er en velkonsolideret familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Virksomheden er specialister inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering og blik og arbejder både som fag-, hoved og totalentreprenør. Virksomhedens kunder spænder vidt lige fra industri-/produktionsvirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har hoveddomicil i Vejle og en afdeling i Horsens og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk