Du er her|

11.02.22

Petrowsky A/S støtter op om Horsens & Friends

Petrowsky A/S har netop gentegnet sit sponsorat hos Horsens & Friends A/S. Kulturinstitutionen i Horsens har været en markant og medvirkende årsag til, at Horsens gennem mere end et årti for alvor har sat sig selv på Danmarkskortet, når det kommer til kultur, positionering og fællesskab.

Hvis man stoppede en tilfældig borger i en større dansk by og spurgte, hvad Horsens er kendt for, ville svaret fra langt de fleste være: koncerter og musik.

Hos Petrowsky A/S fortæller direktør og anden generation i familievirksomheden, Lars Petrowsky, her mere om tankerne bag gentegningen af sponsoratet hos Horsens & Friends:

— Vi ønsker stærke og nære lokale relationer, og i den forbindelse har vi allerede oplevet, at det er indbegrebet af erhvervsnetværket hos Horsens & Friends. Samtidig genkender vi ønsket om at sætte noget på Danmarkskortet, og hos Petrowsky ønsker vi at sætte det gode håndværk på samme. Vi har altid mødt en smidig proces, et stort ønske om at hjælpe og en forståelse af, hvad vi som virksomhed ønsker at bruge netværket til. Det var derfor helt naturligt at gentegne med Horsens & Friends og de gode mennesker, som arbejder der, fortæller Lars Petrowsky.

Store oplevelser venter

I løbet af 2022 venter der store navne på tapetet i Horsens: Elton John, Sting og Bryan Adams kommer til at tiltrække musikelskere og koncertgæster fra hele landet til Horsens. Oplevelser, der ifølge direktør i Horsens & Friends, Claus Visbye, bringer liv og energi til byen.

– Petrowsky er som sponsor hos Horsens & Friends A/S med til at støtte Horsens bykultur og er med til at skabe oplevelser, liv og energi i byen. De er med til at gøre Horsens til en by, man har lyst til at være en del af – om det er som beboer, arbejdsgiver eller udefrakommende gæst. Uden Petrowsky og alle vores andre sponsorer havde byen aldrig fået de samme oplevelser. Vi er dybt taknemmelige over at ligge i en kommune, som bakker så stærkt op.

I den gamle fængselsby er der ingen tvivl om, at udviklingen fortsætter, og at kulturen har været med til at markere Horsens som noget andet, end fortiden husker byen for. Her medvirker Horsens & Friends ikke bare til liv i byen, men også til at virksomhederne kan forkæle deres samarbejdspartnere og medarbejdere, når arbejdstøjet er hængt i skabet, og fællesskabet skal dyrkes uden for Petrowskys lokaler.

Claus Visbye fortæller:

– Et sponsorat i Horsens & Friends er ikke blot en støtte til en forening. Man er med i et kulturnetværk, og det giver adgang til en masse fordele for virksomheden og dens medarbejdere. Her får man adgang til et stærkt netværk med erhvervsprofiler fra Horsens og opland, adgang til alle vores events og specielle VIP-arrangementer, og så sikrer vi, at Petrowskys medarbejdere har adgang til bedre pladser og bedre priser til alle vores events før alle andre. Vi gør tingene på vores måde, og det at være en del af Horsens & Friends skal være sjovt, underholdende, inspirerende og ikke mindst værd at bruge sin tid på, afslutter direktøren for Horsens & Friends.

Petrowsky A/S støtter både sporten og kulturen i både Vejle og Horsens Kommune.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk