Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S opfordrer ungdommen til at vælge en erhvervsuddannelse

10.11.20

Petrowsky A/S opfordrer ungdommen til at vælge en erhvervsuddannelse

Danmark har brug for kloge hoveder, hvis landet skal være konkurrencedygtige i fremtiden. Hvis de kloge hoveder også kan benytte et værktøj og bruge teorien i praktik, så lover det godt. Det er med førnævnte i tankerne, at Petrowsky A/S hvert år møder op og holder et oplæg for Vejle Kommunes 10. klasse på UVC i hjertet af Vejle.

For Henriette Winther Jacobsen, der er underviser på UVC, er oplægget fra Petrowsky A/S vigtigt for at bidrage til en afklaring hos eleverne, omkring hvilken retning studielivet skal tage.

-Oplægget bidrager til en øget forståelse hos eleverne omkring den verden, der venter derude. Særligt for de unge drenge bidrager Simon Petrowsky til en forståelse af, at man ikke kommer sovende til succes. De fleste unge mennesker kunne godt tænke sig at blive selvstændige. Når Simon holder sit oplæg, så får eleverne et indblik i den målrettethed, det kræver for at nå dertil. Samtidig er Simon en ung mand, som eleverne kan spejle sig i, fortæller Henriette Winther Jacobsen og understreger samtidig, at nogle af eleverne jo efterfølgende også kan bruge en elevplads, og så kender de jo allerede til virksomheden.

For Simon Petrowsky er mødet med de unge mennesker hos Vejle Kommunes 10. klasser også en kærkommen lejlighed til at tale erhvervsuddannelserne op.

-Jeg kan godt lide at komme ud til de unge mennesker og fortælle om alle de muligheder, som en erhvervsuddannelse kan give dem i arbejdslivet. Det er vigtigt for branchen som helhed og Danmark i særdeleshed, at ungdommen vælger erhvervsuddannelserne. Hvis man vælger at dygtiggøre sig inden for dette, så er der muligheder. Enten som selvstændig for at bygge på og for at få et arbejde efter endt uddannelse, understreger Simon Petrowsky og fortsætter:

Jeg synes, det er spændende at høre de unge menneskers tanker og overvejelser omkring fremtiden, og på de spørgsmål jeg får, så synes jeg også, at det virker til, at flere og flere får øjnene op for erhvervsuddannelsernes muligheder og potentiale. Det er derfor, jeg har holdt oplæg for 10. klasserne de sidste par år.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk