Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S hjælper skoler med egen designede vandposter

26.05.20

Petrowsky A/S hjælper skoler med egen designede vandposter

De fleste forældre havde en naturlig bekymring, da deres børn skulle vende tilbage til dagligdagen i landets folkeskoler. Hvordan skulle det hele nu foregå, og hvordan ville skolerne løse opgaven med at holde behørig afstand mellem eleverne og sikre den rette håndhygiejne mellem dem?

Hos Petrowsky A/S tænkte serviceleder Martin Madsen og montør Aslak Eriksen hurtigt. Da den første åbning af kongeriget blev meldt ud af den danske regering, tog de udgangspunkt i forældrenes frygt og begyndte straks at skrue på en løsning, der kunne hjælpe skolerne i kampen for den gode hygiejne.

Simon Petrowsky fortæller her om det slutprodukt, der lige nu vinder indpas på folkeskoler over hele trekantområdet.

-Vores medarbejdere tænker altid i løsninger og i muligheden for at hjælpe bedst muligt. Så da vi så de vandposter, Martin og Aslak udviklede, kunne vi med det samme se, at her var en løsning, der både var økonomisk, praktisk og børnevenlig. Det er en flytbar vandpost, hvor eleverne kan vaske deres hænder i skolegården foran klasselokalerne, og hvor man spreder antallet af børn ud bedst. Samtidig er alle vandposter CE-mærket. Det betyder, at de er sikre for børn at bruge, være omkring og have stående. Vi ved, at nogle skoler og institutioner lejer nogle vandpostløsninger, der både er dyrere, mere kortsigtede, og som i den sidste ende ikke har det samme perspektiv for benyttelse næste år som dem, vores medarbejdere har udviklet. Det betales med et engangsbeløb, og så er det skolens ejendom. Denne løsning taler også ind i det nye behov for at sikre en god hygiejne på skolerne.

For Petrowsky A/S glæder det virksomhedens medarbejdere at de nyudviklede vandposter hjælper til at sikre elevernes vask af hænder, og at folkeskolerne får en god løsning.

– Det rygtes ude blandt skolelederne at vi har udviklet nogle mobile, praktiske og let anvendelige vandposter. På alle folkeskoler har elevernes sikkerhed og forældrenes tryghed førsteprioritet, og derfor har flere skoler valgt at alliere sig med Petrowsky, fortæller Simon fra Petrowsky A/S og fortsætter:

-Nu er vandposterne sat op flere steder, og de virker allerede efter hensigten. Nu vasker eleverne hænder flere steder på skolernes matrikler, og dermed tager vi også trykket af de stationære håndvaske. Skolerne får vandpostene leveret og fastgjort på skolen, så det er en løsning, der også giver skolerne mulighed for at hive vandposterne frem næste år og på den måde opdrage deres elever til at vaske hænderne en ekstra gang.

Hvis du vil vide mere om den rette løsning til din skole, institution eller arbejdsplads, kan du kontakte Simon Petrowsky på telefon: 40 81 04 44

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk