Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S har skiftet tæt på 400 brandslanger i samarbejde med Vejle Kommune

25.01.22

Petrowsky A/S har skiftet tæt på 400 brandslanger i samarbejde med Vejle Kommune

De fleste af os ved, hvor den står, og de fleste af os håber, vi aldrig skal bruge den. Brandslangen på arbejdspladsen, i institutionen, i idrætshallen og alle de andre steder, hvor der skal handles hurtigt, hvis uheldet er ude, og en brand tager fat.

Gennem 2021 har Petrowsky A/S i samarbejde med Vejle Kommune udskiftet tæt på 400 stk. brandslanger fordelt over hele Vejle Kommune.

En opgave, der for Danmarks femte største kommune har haft til formål at gøre processen nemmere, når lovgivningen skal følges.

Reglerne siger nemlig, at når en brandslange når en alder på 20 år, skal den trykprøves og serviceres årligt.

De ca. 400 brandslanger, der nu er skiftet i Vejle Kommune, skal nu som en konsekvens af udskiftningen kun trykprøves hvert femte år.

Simon Petrowsky fra Petrowsky A/S fortæller her om opgaven for Vejle Kommune:

– Det har været en spændende opgave for os og en opgave, der har været delt ud over flere måneder. Vi har haft to montører på opgaven, og de har haft ansvaret for hver deres elev. Det er en god opgave, der også kan medvirke til en forståelse af vigtigheden af brandslanger, regler og indsigt. Jeg har mærket en stolthed hos medarbejderne, der nu har bidraget til at skabe tryghed, hvis uheldet en dag skulle være ude. Samtidig viser det også det sikkerhedshensyn, Vejle Kommune udviser ved at skifte brandslangerne.

Er du i en virksomhed, institution eller lign. som har brug for hjælp til dette, står vi hos Petrowsky A/S gerne til rådighed med rådgivning og samtale vedrørende dette.

Vi er glade for at kunne bidrage til at gøre en forskel hos Vejle Kommune og har oplevet et godt samarbejde på opgaven.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk