Du er her|

14.04.23

Petrowsky A/S fejrer Annys 25-års jubilæum

På vegne af alle i familievirksomheden ønsker Lars Petrowsky Anny et hjerteligt tillykke med det flotte jubilæum.

Petrowsky A/S er stolt over sit ophav som familieejet virksomhed, og i hovedhuset på Sadelmagervej rækker familien langt ud over navneligheden. Det er Anny H. Thomsen et hæderligt eksempel på: Den 1. april rundede vores såvel alsidige som loyale medarbejder nemlig et skarpt hjørne i familievirksomheden, et 25-års jubilæum.

I sine 25 år i Petrowsky A/S har Anny H. Thomsen fulgt udviklingen i familievirksomheden og har med sin omstillingsparathed og stærke kompetencer – af sidstnævnte i særdeleshed hendes kyndighed i bogholderi – været en konstant faktor i en brydningstid med mange forandringer.

– Som repræsentant for anden generation af Petrowsky A/S har jeg i ordets bogstaveligste forstand fulgt Anny igennem de seneste 25 år. Da min far, Erik, gav stafetten videre til mig, blev Anny ansat i samme ombæring, og udover at hun var en afgørende hjælp for mig i den første tid, har Anny altid været loyal over for os alle og været en god ambassadør for Petrowsky A/S.

– Det er også Annys fortjeneste, at vores revision er velstruktureret og i trit. Nu er der gået 25 år, og selvom Anny ikke længere er her på fuld tid, rækker hendes indflydelse og betydning langt over 37 ugentlige timer. På vegne af hele familien – både Annys kolleger og Petrowsky-familien – ønskes Anny et stort tillykke med jubilæet, udtaler Lars Petrowsky, administrerende direktør i Petrowsky A/S.

Petrowsky A/S er en dynamisk, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Vi er specialister inden for VVS, ventilation, energi og blik og arbejder såvel som fag-, hoved- eller totalentreprenører. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har domicil i Vejle og en afdeling i Horsens. Vi er blandt Trekantområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk