Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S er lead på vvs-opgaverne i renovering af 56 lejemål

29.09.23

Petrowsky A/S er lead på vvs-opgaverne i renovering af 56 lejemål

I hjertet af Horsens, nærmere bestemt på Vesterled, har Petrowsky A/S’ Horsens-afdeling haft erfarne svende gående på en klassisk vvs-opgave. En opgave, som familievirksomheden også har løst for Bolig Data på Boulevardgården.

På Vesterled får 56 lejemål nye toiletter og bad, og det betyder kort sagt, at medarbejderne fra Petrowsky A/S skifter det hele og sørger for ny rørføring og faldstamme i ejendommen.

Tom Jørgensen, afdelingsleder hos Petrowsky A/S i Horsens, fortæller her om opgaven, som ikke kun handler om vvs-kompetencer, men også om kommunikation.

– Vi har dygtige folk gående ude på Vesterled, og det er klart, at når man renoverer 56 boliger, alt imens folk stadigvæk bor på adressen, så kræver det både en klar og tydelig kommunikation, men også en god koordinering med Bolig Data samt med de andre aktører på opgaven. Det synes jeg, vi kommer godt i mål med, og det er også en god klassisk vvs-opgave, som vi har folk, der er rigtig dygtige til. Når vi bliver valgt igen til en opgave, tager vi det også som et udtryk for tilfredshed med vores arbejde, fortæller Tom Jørgensen.

Helle Riis fra Kaizinger, rådgivende ingeniørfirm, er byggeleder på opgaven, og har mere end 20 års erfaring som rådgivende ingeniør.

-Petrowsky kender jeg fra tidligere opgaver, og jeg ved, hvad de står for. De er proaktive og på forkant med opgaven. Det er rart fra min stol, når jeg styrer byggeprocessen. Jeg vil betragte Petrowsky A/S, som gode samarbejdspartnere, og det kommer også til udtryk ved denne opgave, fortæller Helle Riis

Petrowsky A/S er en familievirksomhed, der nu ved 3. generation har afdelinger i både Horsens og Vejle, og som beskæftiger ca. 45 medarbejdere inden for vand, luft og energiområdet til både private og erhverv.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk