Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S bestod audit fra Byggeriets Kvalitetskontrol

28.07.20

Petrowsky A/S bestod audit fra Byggeriets Kvalitetskontrol

En vigtig præmis i den danske byggebranche er at sikre den højeste kvalitet hos håndværksmestre, virksomheder og medarbejdere. Det er på det fundament, både tillid og kvalitet hviler. 

Hos Petrowsky A/S fik begge afdelinger i maj måned besøg af Byggeriets Kvalitetskontrol, der havde til opgave at undersøge, om virksomhedens kvalitetsledelsessystem er fyldestgørende beskrevet og følges i forbindelse med autorisationskrævende arbejde jf. loven om autorisation af virksomheder på el-, vvs– og kloakinstallationsområdet. 

Lars Petrowsky fortæller her mere om at få besøg og gennemgået protokoller og processer. 

“Det er vigtigt, at vi får løftet niveauet i branchen. Hos Petrowsky A/S stiller vi store krav til os selv hver eneste dag, men det er ikke målbart på samme måde som et audit. Her får vi tjekket vores udstyr og processer, der er afgørende, når man arbejder som autoriseret virksomhed.”

Petrowsky A/S’s to afdelinger i Vejle og Horsens modtog en auditkonklusion uden anmærkninger. Et resultat, der ikke overrasker direktør Lars Petrowsky, men som alligevel bringer glæde på kontoret og i virksomheden. 

“Det er altid rart at få et dokument uden anmærkninger. Det taler ind i hele vores selvforståelse om, at vi har styr på vores sager. I år var det så første gang, at Horsens-afdelingen var med. Når begge afdelinger går lige igennem, viser det mig, at vi er lykkedes med at strømline alle vores processer, fortæller Lars Petrowsky og fortsætter:  Jeg er glad for, at vi i Danmark har autorisationsloven. Den er vigtigt, når vi hver dag arbejder med ting, der kan være farlige.”

Petrowsky A/S beskæftiger ca. 50 mand i sine to afdelinger i Vejle og Horsens. 

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk