Du er her|

  • Forside
  • ·
  • Nyheder
  • ·
  • Petrowsky A/S ansætter stærk afdelingsleder i Horsens

11.03.22

Petrowsky A/S ansætter stærk afdelingsleder i Horsens

Hvis dette var en pressemeddelelse i en fodboldklub, ville man tale om en forstærkning, en profil eller en positionering i spillertruppen.

Nu er det en helt anden branche, men det står klart, at Petrowsky A/S med ansættelsen af 43-årige Tom Jørgensen som ny afdelingsleder forstærker både tilstedeværelsen og medarbejderteamet i Horsens-afdelingen.

Lars Petrowsky, indehaver og direktør hos familievirksomheden Petrowsky A/S, er tilfreds med det nyeste medlem i virksomheden.

– I ansættelsen af Tom Jørgensen får vi et kendt ansigt i byen, en mand der kender afdelingens DNA, og som vil gøre os endnu mere synlige i Horsens og opland. Tom skal samtidig løfte antallet af projekter i afdelingen og bidrage til vores strategi i forhold til håndværk og nærvær. Samtidig har det været ønsket at få en dygtig afdelingsleder ind, der også kan udvikle sig i symbiose med afdelingen. Tom er den profil, vi har efterspurgt, fortæller Lars Petrowsky.

Udvikling og nærvær

Tom Jørgensen har en fortid i Horsens-afdelingen, inden denne blev en del af Petrowsky A/S, og på mange måder er det som at vende hjem for Thorsted-borgeren og familiefaderen til to.

– Petrowsky A/S er en professionel samarbejdspartner, og jeg mærkede med det samme det nærvær, der er i en familievirksomhed som denne. Jeg arbejder ambitiøst og omhyggeligt, og de værdier flugter perfekt med kulturen i Petrowsky, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det er en stilling, der passer godt til mit ønske om at se ting vokse, og som understøttes af mit brede kendskab til branchen, fortæller Tom Jørgensen og fortsætter:

– Samtidig skal vi hos Petrowsky i Horsens øge vores tilstedeværelse i industrisektoren og få en endnu større synlighed og gennemslagskraft i Horsens og opland. Det er en opgave, vi i afdelingen allerede nu har taget hul på, afslutter Tom Jørgensen.

Petrowsky A/S beskæftiger 15 mand i Horsens-afdelingen og er en velkonsolideret, familieejet installationsvirksomhed med mere end 50 ansatte montører, teknikere, projektledere og ingeniører. Virksomheden har specialister inden for VVS, ventilation, gas, energioptimering samt blik og arbejder både som fag-, hoved- og totalentreprenør. Virksomhedens kunder spænder vidt lige fra industri- og produktionsvirksomheder til boligforeninger og offentlige institutioner. Petrowsky, som blev etableret i 1973, har hoveddomicil i Vejle og en afdeling i Horsens og er blandt Trekantsområdets største installations- og servicevirksomheder.

Vil du vide mere?

Ring : 75 72 04 44

info@petrowsky.dk